Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1133: Övgü

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 103 68.2%
  • Orta

Kullanılan: 25 16.6%
  • Kötü

Kullanılan: 23 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten seride Robin ve Chopper'in geçmişleri etkileyici.Robin'in küçükken annesine poneleri okumayı biliyorum diye haykırması , Hiluluk'un pembe karları gözlerimi yaşartmıştır okuduğumda.Sadece son sayfalardaki buluşma kısımlarını hayal ederek okudum. Etkili, duygulu bir anlatım olmuş.Yalnız adam bildiğimiz Dragon , ah be dediğimiz Saul geride kalanları aramak , yardım etmek yerine beklemeyi seçmişler. Adamların kültürümü böyle yoksa serimi böyle anlayamadım. Nerde Hiluluk , nerde Jeff. Robin'nin , ulan dübük madem yaşıyordun niye böyle yaptın demesini beklerdim. Bir iki panel bile olsa öyle oturup bekleyen değilde ulaşmaya çalışan, engellenen ,birilerine yardım etmesi için konuşmaya çalışan bir Saul sonrası buluşma daha müthiş olurdu.

O konuyu tamamen kapatti mi emin degilim. Illaki bir yerde yine karsimiza cikacak. Cünkü ne zaman sinirlense kaşlar yön degisiyor.
Küçük bir farklılık katmış ama karakteri aynı, zorlandığındada değişmedi. Durumu stabil gibi. Artık power alsa dahi aynı kalır heralde.

Gerçekten seride Robin ve Chopper'in geçmişleri etkileyici.Robin'in küçükken annesine poneleri okumayı biliyorum diye haykırması , Hiluluk'un pembe karları gözlerimi yaşartmıştır okuduğumda.Sadece son sayfalardaki buluşma kısımlarını hayal ederek okudum. Etkili, duygulu bir anlatım olmuş.Yalnız adam bildiğimiz Dragon , ah be dediğimiz Saul geride kalanları aramak , yardım etmek yerine beklemeyi seçmişler. Adamların kültürümü böyle yoksa serimi böyle anlayamadım. Nerde Hiluluk , nerde Jeff. Robin'nin , ulan dübük madem yaşıyordun niye böyle yaptın demesini beklerdim. Bir iki panel bile olsa öyle oturup bekleyen değilde ulaşmaya çalışan, engellenen ,birilerine yardım etmesi için konuşmaya çalışan bir Saul sonrası buluşma daha müthiş olurdu.
En acı verici sanji'ninki muhtemelen. Chopper'inki benziyor ama kendi ailenden uzun zaman böyle muamele görmek başka seviye.

Son düzenleme:
Serinin en trajik ve sağlam ölümlerinden birini geri çevirerek hata yaptı. Muhtemelen Robin'e Clover ve anasının ölümü ağır geldi, bari bu yaşasın demiştir de, Saul'un ölümü harbiden Corazon gibi büyük ebeveyn ölümlerindendi. Baya ölümsüz bir sahne.

Saul hayatta ve bir engeli de yok ama neden Robin'i bulup kurtarmamış? Bırakın kurtarmayı aksine köyüne dönüp huzur içinde bir hayat sürmüş. İlginç bir durum, artık Robin'in bir şeyleri sorgulamaya başlamasının zamanı geldi.

Serinin en trajik ve sağlam ölümlerinden birini geri çevirerek hata yaptı. Muhtemelen Robin'e Clover ve anasının ölümü ağır geldi, bari bu yaşasın demiştir de, Saul'un ölümü harbiden Corazon gibi büyük ebeveyn ölümlerindendi. Baya ölümsüz bir sahne.
Önümüzdeki bölümlerde yaralı Bepo ile Trao ıssız bir adaya ulaşırlar ve bir silüet onlara yardım eli uzatır. Yoksa???

birkaç ay önce nami'nin kıyafetlerini kimin ve ne hakla değiştirdiği hakkında bir eleştiri metni yazdığımda, bir üye cevap olarak bir animeden bir görsel atmıştı ve görselde bir karakter ''ne cüretle bu mekana mantık sokarsın'' minvalinde bir laf söylüyordu. bulursam eğer o görseli, saul'un yaşıyor oluşunu eleştiren üyelere cevap niyetine atacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık