Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1133: Övgü

Bölüm Nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 103 68.2%
  • Orta

Kullanılan: 25 16.6%
  • Kötü

Kullanılan: 23 15.2%

• Kullanılan toplam oy
    151
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saul hayatta ve bir engeli de yok ama neden Robin'i bulup kurtarmamış? Bırakın kurtarmayı aksine köyüne dönüp huzur içinde bir hayat sürmüş. İlginç bir durum, artık Robin'in bir şeyleri sorgulamaya başlamasının zamanı geldi.

Önümüzdeki bölümlerde yaralı Bepo ile Trao ıssız bir adaya ulaşırlar ve bir silüet onlara yardım eli uzatır. Yoksa???
Son detayda dikkat ettiysen Elbafta fazla kalmayın diye bir uyarı geldi. Belkide elbaf zamanın durduğu yalanlar yeridir

Son detayda dikkat ettiysen Elbafta fazla kalmayın diye bir uyarı geldi. Belkide elbaf zamanın durduğu yalanlar yeridir
Öyle bir şeyler olabilir tabi ama Saul Robin'in çocuk olmadığının farkında, anan kadar olmuşsun diyor üstüne, Robin'in yaşadıklarının da farkında. Yani kör cahil bir durumda değil. Ohara'dan Vegapank'tan haberdar. Haberleri falan bile takip ediyor, zaman bilinci gayet yerinde gibi geldi bana. Saul ikinci bir Beyazbıyıklı vakası çıkacak gibi.

Öyle bir şeyler olabilir tabi ama Saul Robin'in çocuk olmadığının farkında, anan kadar olmuşsun diyor üstüne, Robin'in yaşadıklarının da farkında. Yani kör cahil bir durumda değil. Ohara'dan Vegapank'tan haberdar. Haberleri falan bile takip ediyor, zaman bilinci gayet yerinde gibi geldi bana. Saul ikinci bir Beyazbıyıklı vakası çıkacak gibi.
Tahminimce Kuzan’ın ve hükümetin onun yaşadığını öğrenmesini istemedi. Vegapunk bile bu bilgiyi gizledi çünkü Ohara hala yaşıyor diye bilinirse Robin yerine kendi hedef kalmakla kalmaz Robinle beraber tamamen Oharanın bittiği anlama gelir. Bunun için göz yummak zorunda kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık