Sakata Gintoki 8 Ara 2024 #92 FrostPale dedi ki: Kral sorumluluklarını biliyor. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Seviyoruz bilgili adam.
FrostPale dedi ki: Kral sorumluluklarını biliyor. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Seviyoruz bilgili adam.
Büyük Korsan Kaidou 8 Ara 2024 #93 DenizinŞövalyesi dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Robini severiz ama ayıp etti
Tombe 8 Ara 2024 #94 Bogeyman dedi ki: Şu banneri değişin be Garling ekleyin. Garling lobisi olarak destekliyoruz Genişletmek için tıkla ... @Smoker Kaç defa söyledim ama bir türlü gelmedi. Buradan bir daha talep ediyorum.
Bogeyman dedi ki: Şu banneri değişin be Garling ekleyin. Garling lobisi olarak destekliyoruz Genişletmek için tıkla ... @Smoker Kaç defa söyledim ama bir türlü gelmedi. Buradan bir daha talep ediyorum.
justahuman 8 Ara 2024 #96 OP gibi bir seride Saul'un ölmüş olmasını beklemiyorduk zaten. Bölümün yarısı Flashback ama bölüm özelinde normal. Çizilmesi gereken bir bölümdü ve güzel bölüm olmuş.
OP gibi bir seride Saul'un ölmüş olmasını beklemiyorduk zaten. Bölümün yarısı Flashback ama bölüm özelinde normal. Çizilmesi gereken bir bölümdü ve güzel bölüm olmuş.
Nico Robin 8 Ara 2024 #97 Tatlış bir bölüm olmuş. Tayfadakilerden geçmişi beni en çok üzen Robin olmuştur. Bu bölüm de yine duygulandırdı epey.
Tatlış bir bölüm olmuş. Tayfadakilerden geçmişi beni en çok üzen Robin olmuştur. Bu bölüm de yine duygulandırdı epey.
Roo 8 Ara 2024 #99 2024 yılı yemeyin şunları. 8 yaşındaki kızı kendine haline bırakıp emekli maaşıyla göl evinde yaşamış, boş işler
2024 yılı yemeyin şunları. 8 yaşındaki kızı kendine haline bırakıp emekli maaşıyla göl evinde yaşamış, boş işler
Kuroro 8 Ara 2024 #100 Garling- Bayan Figarland ve Shanks'ın kavuşma sahnesine de böyle 1 sayı ayırır umarım.