Aptal mı yoksa çocuk ruhlu mu?Luffy'i manipüle etmek pek marifet değil. Aptalın teki ne de olsa.
Aptal mı yoksa çocuk ruhlu mu?Luffy'i manipüle etmek pek marifet değil. Aptalın teki ne de olsa.
Gemi'yle ilgili gif ne o zaman?
İkisinden de var valla. 19 yaşına gelmiş ama bir gıdım büyüyememiş çocuk ruhlu bir aptal.Aptal mı yoksa çocuk ruhlu mu?
Kizaru ve sentodan güçsüz olduğunu anlayınca tüm ekibi dağıttı ? Kral acein özelliği direk rogera çekmesinden geliyor luffy öyle biri değilGücü yokken de aynısını yapıyordu. Çocukluk halinden farkı yok.
Mevzuyu anlamadın sanırım. Birisi Shanks’a laf atınca Luffy’nin gözü dönüyor. Gülüp geçedebilirdi.Kizaru ve sentodan güçsüz olduğunu anlayınca tüm ekibi dağıttı ? Kral acein özelliği direk rogera çekmesinden geliyor luffy öyle biri değil
Acein yaptığının aptallık olma sebebi kendisinden güçlü birine dönüp öldürtmesi kendine evet luffyde sevdiklerine laf atılmasını sevmiyor ama benim kastettiğim luffy gücü yetmeyeceği adama ace gibi kafa tutmaz bunu demek istedim ama haklısın gibi ben sadece acele aynı değil diyorumMevzuyu anlamadın sanırım. Birisi Shanks’a laf atınca Luffy’nin gözü dönüyor. Gülüp geçedebilirdi.
Sırf Shanks hakkında söyleyeceklerini öğrenmek için Loki’yi serbest bırakıp milletin başına bela etme ihtimali var.Acein yaptığının aptallık olma sebebi kendisinden güçlü birine dönüp öldürtmesi kendine evet luffyde sevdiklerine laf atılmasını sevmiyor ama benim kastettiğim luffy gücü yetmeyeceği adama ace gibi kafa tutmaz bunu demek istedim ama haklısın gibi ben sadece acele aynı değil diyorum
Bıraksa bırakırdı bence ya luffy servest bırakmaz gibi öyle bi sebepten kid veya shiki serbest bırakıcak gibime geliyor veya başka bi tarafSırf Shanks hakkında söyleyeceklerini öğrenmek için Loki’yi serbest bırakıp milletin başına bela etme ihtimali var.
Luffy ile sözleşmişler. Büyük ihtimalle anahtarı alıp gelme sözü verdi.Bıraksa bırakırdı bence ya luffy servest bırakmaz gibi öyle bi sebepten kid veya shiki serbest bırakıcak gibime geliyor veya başka bi taraf