Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1133 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acein yaptığının aptallık olma sebebi kendisinden güçlü birine dönüp öldürtmesi kendine evet luffyde sevdiklerine laf atılmasını sevmiyor ama benim kastettiğim luffy gücü yetmeyeceği adama ace gibi kafa tutmaz bunu demek istedim ama haklısın gibi ben sadece acele aynı değil diyorum
Kaido'ya kaç kere kafa tuttu yahu hepsinde de yenildi son ana kadar. Gücü yetmeyeceği adama kafa tutuyor gayet o kadar zeki değil.

@Monkey D Garp @Montana

Luffy’nin bu hayatta en güvendiği kişilerden birisi Shanks. Belki de en güvendiği kişi. Peki Shanks’in aldığı bir kararı Luffy yok sayar mı? Yani Luffy, Shanks’in yapmadığı bir şeyi yapar mı? Sonuçta ben Luffy olsam hayran olduğum Shanks’in hapse attığı veya serbest bırakmadığı Loki’yi kurtarır mıyım?

Bana Luffy ile Loki arasındaki anlaşma farklı bir şey çıkacakmış gibi geliyor. Luffy, Shanks’in hapse attığı veya bırakmadığı bir kişiyi ne olursa olsun serbest bırakmaz.
Shanks ile Loki arasında ne geçti Luffy bilmiyor ki. Daha biz bile bilmiyoruz, önce birilerinden duyması lazım onu.

Luffy Shanks'ın Kid ve Barto'ya yaptıklarını öğrense ne düşünür acaba. Yine simplik yapıp destekler mi?

Luffy Shanks'ın Kid ve Barto'ya yaptıklarını öğrense ne düşünür acaba. Yine simplik yapıp destekler mi?
Kid’i sorun etmemesi önemli değil de önemli olan Barto. Barto direkt Luffy’nin adamı. Normal şartlarda İmparatorlar ihanet etmediği sürece her halükarda adamlarını savunur.

Kid’i sorun etmemesi önemli değil de önemli olan Barto. Barto direkt Luffy’nin adamı. Normal şartlarda İmparatorlar ihanet etmediği sürece her halükarda adamlarını savunur.
Valla normal şartlarda Luffy'nin Shanks'ı rakip olarak görmesi lazımda bu hayranlıkla zor gibi. Bir noktada karşı karşıya gelecekler mecburen ama yan yana ciddi kalabileceklerini sanmıyorum bu ikilinin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık