Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1133 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gemi uçsa ne uçmasa ne , Loki çözülmeden olaylar baslayacak gibi durmuyor. Herkes bizimkileri tanıyor ve iyi davranıyorlar zaten. Kötü olarak kiminle kapışacak bizimkiler merak konusu. Vs de gerekiyor bu arca bizimkiler çok zayıf kaldı. Luffy ile tayfa arasındaki güç farkı o kadar çok ki biraz olsun en güçsüz üyelerin haki felan öğrenmesi lazım en azından. Seri bitecek Yonkou tayfası haki bilmiyor. Yemin ediyorum Luffy- Zoro -Sanji taşıyor tayfayı. Haki bilmeyen Yonkou tayfa üyesi mi olur , nerden baksan kötü yazarlık.

Bu aydan ümidim yok. Önümüzdeki hafta, yılbaşı arası derken bu ay da elle tutulur birşey olmaz.

Yetiş ya Shanks!!!

Shiki'nin filmde Luffy'ye kaybetmesi canon değil ama canavarlı 10 yıl süren planı manga da da geçiyor planını uygulama vakti geldiyse arkın ana kötüsü olabilir. Shiki ve Loki ile Kid ortaklığına karşı Shanks, dev korsanları ve Luffy ortaklığı görebiliriz
Mükkemmel senaryo umarım olur 20 bölüm bi fıght çıkar off

Son bölümleri okumadın mı? Kralın karakter seriyi ayakta tutuyor resmen. İlgi çekici başka karakter yok. Onun yüzü suyu hürmetine burdayız.:D
Luffy’nin Loki’ye Shanks konusundaki tepkisi, Ace’nin MF’de WB’ye hakaret edildiği için verdiği tepki ile aynıydı. Sana sorma fırsatı bulamamıştım. Luffy’cilerin Ace’e mal diye hakaret ettiği olayı Luffy de yaptı. Ne düşünüyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık