King Dün 19:17 da #171 carpe d. em dedi ki: En son hatırladığım lobi lokinin temelini sen atmıştın Genişletmek için tıkla ... Yaptığın yanlışın hemen farkına varıp lobiyi Lalo'ya saldı.
carpe d. em dedi ki: En son hatırladığım lobi lokinin temelini sen atmıştın Genişletmek için tıkla ... Yaptığın yanlışın hemen farkına varıp lobiyi Lalo'ya saldı.
Defterdar Dün 19:17 da #172 Kuroro dedi ki: Sen çok geriden geliyorsun usta. Anti-Lokiciyim ben. Genişletmek için tıkla ... carpe d. em dedi ki: En son hatırladığım lobi lokinin temelini sen atmıştın Genişletmek için tıkla ... Yetişkin bir Kuroro günde 3 lobi değiştirebilir
Kuroro dedi ki: Sen çok geriden geliyorsun usta. Anti-Lokiciyim ben. Genişletmek için tıkla ... carpe d. em dedi ki: En son hatırladığım lobi lokinin temelini sen atmıştın Genişletmek için tıkla ... Yetişkin bir Kuroro günde 3 lobi değiştirebilir
Sodex Dün 19:18 da #173 King dedi ki: Onlardan biri @Kuroro Genişletmek için tıkla ... Kanka bizi salsan mı artık ya
Silver Dün 19:22 da #176 falconx dedi ki: 2.6 tam zoroluk bounty,ark sonuna 3 yazıyorum Genişletmek için tıkla ...
Silver Dün 19:26 da #178 Trafalgar Law dedi ki: Kid vs. Shanks'ın günümüzdeki hallerini buldum. :d Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum her yöne sallıyorsun yine. .d
Trafalgar Law dedi ki: Kid vs. Shanks'ın günümüzdeki hallerini buldum. :d Genişletmek için tıkla ... Bakıyorum her yöne sallıyorsun yine. .d
Sakata Gintoki Dün 19:28 da #179 Sodex dedi ki: Loki baya makara karakter çıktı. Şimdiden renk kattı seriye. Genişletmek için tıkla ... Wano ve Egghead’deki dallamalardan sonra böyle karakter görmeyi özlemiştik.
Sodex dedi ki: Loki baya makara karakter çıktı. Şimdiden renk kattı seriye. Genişletmek için tıkla ... Wano ve Egghead’deki dallamalardan sonra böyle karakter görmeyi özlemiştik.
falconx Dün 19:30 da #180 Trafalgar Law dedi ki: Kid vs. Shanks'ın günümüzdeki hallerini buldum. :d Genişletmek için tıkla ... Tavuk olmakmı daha kötü? Tavuğa yenilmekmi?
Trafalgar Law dedi ki: Kid vs. Shanks'ın günümüzdeki hallerini buldum. :d Genişletmek için tıkla ... Tavuk olmakmı daha kötü? Tavuğa yenilmekmi?