Crocus Dün 19:00 da #151 İnsanlar shanks zulmüne o kadar kendini tutmuş ki tavuk diyince bile bayram ilan edildi. İnşallah Loki baba değer kazanacak
İnsanlar shanks zulmüne o kadar kendini tutmuş ki tavuk diyince bile bayram ilan edildi. İnşallah Loki baba değer kazanacak
Daredewill Dün 19:01 da #152 Loki'den beklentim bir nevi kaido gibi davranması bakalım neler yapacak.
Sodex Dün 19:01 da #153 aySberg dedi ki: 40 yıllık profil resmimi herhalde Loki değiştirecek. Adamın şimdiden fanı oldum usta. Yakında Loki in Luffy out demeye başlarım. Genişletmek için tıkla ... Loki fanları artıyor, işler tıkırında @ginejero
aySberg dedi ki: 40 yıllık profil resmimi herhalde Loki değiştirecek. Adamın şimdiden fanı oldum usta. Yakında Loki in Luffy out demeye başlarım. Genişletmek için tıkla ... Loki fanları artıyor, işler tıkırında @ginejero
Kuroro Dün 19:01 da #154 Adam sırf Shanks'a iftira attı diye bir günde 20 fan edindi forumda. Shanks'ın büyüklüğüne şapka çıkarttık.
Adam sırf Shanks'a iftira attı diye bir günde 20 fan edindi forumda. Shanks'ın büyüklüğüne şapka çıkarttık.
Shakan Dün 19:04 da #157 Kuroro dedi ki: Adam sırf Shanks'a iftira attı diye bir günde 20 fan edindi forumda. Shanks'ın büyüklüğüne şapka çıkarttık. Genişletmek için tıkla ... Adama hem op evreni hem op fanlari düşman buna rağmen her yerden kazanan olarak çıkıyor. Bu büyüklük şaka mı
Kuroro dedi ki: Adam sırf Shanks'a iftira attı diye bir günde 20 fan edindi forumda. Shanks'ın büyüklüğüne şapka çıkarttık. Genişletmek için tıkla ... Adama hem op evreni hem op fanlari düşman buna rağmen her yerden kazanan olarak çıkıyor. Bu büyüklük şaka mı
Silver Dün 19:05 da #158 aySberg dedi ki: 40 yıllık profil resmimi herhalde Loki değiştirecek. Adamın şimdiden fanı oldum usta. Yakında Loki in Luffy out demeye başlarım. Genişletmek için tıkla ...
aySberg dedi ki: 40 yıllık profil resmimi herhalde Loki değiştirecek. Adamın şimdiden fanı oldum usta. Yakında Loki in Luffy out demeye başlarım. Genişletmek için tıkla ...