Mihawk’dan güçlü olursa öp başına koy ne demek? Olması zor ama olursa şükret demek.
Mihawk’dan güçlü olursa öp başına koy ne demek? Olması zor ama olursa şükret demek.
KIZIL SAÇ yerine KIZIL İBİK nasıl olur peki, daha uygun gibiTavuk İmparator Shanks,yemin ediyorum çok yakıştı lakap.Kızıl saçdan iyidir.Bence bundan sonra Tüm forumca böyle hitap edelim shanksa
Ben ezelden beri Mihawk fanıyım.Değil mi diyorsun? Gene bir hayal kırıklığı. Bir de bunu çırak yapmıştın @Kuroro
Bunu ne zaman çırak yapmıştım ya? Artık kendim bile hatırlayamamaya başladım.Değil mi diyorsun? Gene bir hayal kırıklığı. Bir de bunu çırak yapmıştın @Kuroro
Buggy lobisi başına vermiştin staj yapsın diyeBunu ne zaman çırak yapmıştım ya? Artık kendim bile hatırlayamamaya başladım.
Buggy lobisi başına vermiştin staj yapsın diye
Ben o görevi reddettim.Buggy lobisi başına vermiştin staj yapsın diye
Lalo ile birbirlerini yok etsinler diye özel göreve yollamıştım ama yemedi. HxH konusunda da ince ince sevdiğim karaktere sallıyor. Galaxy Impact ve Kamusari kombosu atmanın zamanı geliyor gibi.Buggy lobisi başına vermiştin staj yapsın diye
Ben 1 2 hafta yokum.Lalo ile birbirlerini yok etsinler diye özel göreve yollamıştım ama yemedi. HxH konusunda da ince ince sevdiğim karaktere sallıyor. Galaxy Impact ve Kamusari kombosu atmanın zamanı geliyor gibi.
Loki zaten anladığım kadarıyla ödül olarak Luffy’e yakın hatta onu bile geçebilir güncellenirse.Loki için meyveyi yedikten sonra ödülü güncellenmediyse serbest kaldığı takdirde ödülü Mihawk’ı geçebilir diyorlar. @falconx @Mu Won @ginejero @Dracule Mihawk