Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1131 Spoiler Yorumları

Loki eğer ki altı yıldır tutsak ise demek ki hükümetin Loki’ye verdiği en son ödül en az altı yıl önce. Dediğime geliyor olay. Loki’nin ne kadar güçlü olduğunu biraz zamana bırakacağım. Öyle hemen gücü sağ kol seviyesindedir demeyeceğim.
Bilemiyorum. Yani ödül eşittir güç değil benim için. Loki acaba ne zamandır dış dünyadan ayrı, bu ödülü hangi sebepten dolayı aldı, hükümet Loki’nin devlerle tek başına savaştığından haberdar mı gibi sorularının cevabını bilmeden Loki’nin ödülünü gücüyle bağdaştıramıyorum.

Bir de Loki bana zeki bir karakter gibi geldi. Bu kadar atıp tutması çok da boş değil gibime geliyor. Shanks hayvanı ve bir o kadar dev tek bir Loki’yle savaşmışsa bu adam çok başka bir seviyededir.

Ben biraz zamana bırakacağım Loki’yi. Roger falan seviyesi de çıkabilir. Bilemedim şimdi. Bana sallıyor gibi gelmedi. Göreceğiz.

Loki eğer ki altı yıldır tutsak ise demek ki hükümetin Loki’ye verdiği en son ödül en az altı yıl önce. Dediğime geliyor olay. Loki’nin ne kadar güçlü olduğunu biraz zamana bırakacağım. Öyle hemen gücü sağ kol seviyesindedir demeyeceğim.
Hiç bir zaman Roger seviyesi çıkmayacak usta, seviyeyi oraya çekerek zaten haklı çıkmanı imkansız hala getirdin.

Bu gözler çok şey gördü. Çok çok bu da bizim patlamamız olur. Kimler kimler patladı. Gerekiyorsa biz de patlarız Loki meselesinde.
Patlarızlık mevzu yok zaten bile bile uçurumdan atlamışsın. Büyük ihtimal 6 sene önce Shanks’ın yendiği adama Roger seviyesi biçiyorsun. Sana dedim Mihawk’dan güçlü çıkarsa öp başına koy.

Patlarızlık mevzu yok zaten bile bile uçurumdan atlamışsın. Büyük ihtimal 6 sene önce Shanks’ın yendiği adama Roger seviyesi biçiyorsun. Sana dedim Mihawk’dan güçlü çıkarsa öp başına koy.
Kral sen de bir tuhafsın. Mihawk’tan güçlüyse zaten Roger seviyesi falandır.

Aynı şeyleri söylüyoruz ama sen farklı bir şey söylüyormuş gibi yapıyorsun. :oleyo2::oleyo2::oleyo2:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 29, Ziyaretçi: 54)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık