Eyvallah büyüksün bende aynı şekilde bu yola baş koymuş olduğunu biliyorum.ben kefilim. Kendimden şüphe ederim senden etmem. : @Montana
Eyvallah büyüksün bende aynı şekilde bu yola baş koymuş olduğunu biliyorum.ben kefilim. Kendimden şüphe ederim senden etmem. : @Montana
Croco'ya bir çaycı çırağı lazım Dof tam adamı olur o kunduralar ile işte. Seri köz getirDof o kadar yerin altına girdi ölmedi, Garp bir bıçaklanmayla ölmesin bi zahmet. Asıl rezilliğin ta kendisi Dof fanlarının hapishaneden kurtarılmasını ve Cros Guilde katılmasını beklemektir.
Garp gibi moruk için o kadar efora yazık olurdu@Tiksav Lee
Ayrılıp Garp kurtarmaya gitselerdi ne düşünürdün acaba?
Bizim adetlerimizde büyüklere saygı, hürmet ve yardım etmek vardır, Oda da bundan nasibini almış gibi görünüyor.Garp gibi moruk için o kadar efora yazık olurdu
Gözlüğü bile kırılmadı ne ölmesi. Adam handikap üstüne handikap yemişti. Garp kk dengi diye anlatıp bir amirale ezildi hem de kendi alanında. Ayyaş Ray Shabondy'de yakalanmadı. Kizaru onu alamazken Kuzan acımadan ezdi.Dof o kadar yerin altına girdi ölmedi, Garp bir bıçaklanmayla ölmesin bi zahmet. Asıl rezilliğin ta kendisi Dof fanlarının hapishaneden kurtarılmasını ve Cros Guilde katılmasını beklemektir.
Böyle bir şey çıkarsa Dressrosa arc benzerini okutur. Orada da Robin ve Usopp yer altına çekilmişti. Hatta bazı denizci erleri de vardı zihnim yanıltmıyorsa yer altında.Millet boş durup hazıra konmuyor bizim gibi, baksanıza adamlar ne bulmuş. Tayfanın nerede olabileceğine dair bir teori.
Oda'dan geminin kaybolmasuyla alakalı gibi görünen bir yorum gelmiş geçen sene.
Yer altından ziyade oradaki bölmeler farklı alemler diye biliyorum. Belki farklı bir boyut-meyve gücünden dolayı-a geçmiş olabilirler.Böyle bir şey çıkarsa Dressrosa arc benzerini okutur. Orada da Robin ve Usopp yer altına çekilmişti. Hatta bazı denizci erleri de vardı zihnim yanıltmıyorsa yer altında.