Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bartonun sadakat der susarım.

godaya gelince, herif hep aynı kategoride porno izleyip mastürbasyon yapıyor yine şaşırtmadı. tayfayı ayır, bir kısmı arca giriş yapsın önden hazırlık, kalanlar zaten onlarda oraya gelir der oraya gider falan hep aynı şeyler gram sıkılmıyo herif
 
Su 2 arc arası benzerlikler çok bariz planlı gibi.sOda efendi neler planlıyor acaba. İlerisi için.



Bu arada bizimkileri bekleyen elbafta birileri vardı muhtemelen onlar kaçırmislardir.Lego tarzı oda da meyve yetenegi olsa gerek.Nami ve bizimkilerin giydigi Viking kıyafetleride elbafa Uygun.

Muhtemelen Luffy ile özel olarak tanışmak istemiştir.Gaban olması muhtemel.Shabondide Rayleigh len tanışmışlardi eaghead de sonra Gaban olması olası.Dusman olma olasılığı az bence.
 
Dof o kadar yerin altına girdi ölmedi, Garp bir bıçaklanmayla ölmesin bi zahmet. Asıl rezilliğin ta kendisi Dof fanlarının hapishaneden kurtarılmasını ve Cros Guilde katılmasını beklemektir.
Gözlüğü bile kırılmadı ne ölmesi. Adam handikap üstüne handikap yemişti. Garp kk dengi diye anlatıp bir amirale ezildi hem de kendi alanında. Ayyaş Ray Shabondy'de yakalanmadı. Kizaru onu alamazken Kuzan acımadan ezdi.
 
Oda'dan geminin kaybolmasuyla alakalı gibi görünen bir yorum gelmiş geçen sene.

Böyle bir şey çıkarsa Dressrosa arc benzerini okutur. Orada da Robin ve Usopp yer altına çekilmişti. Hatta bazı denizci erleri de vardı zihnim yanıltmıyorsa yer altında.
Yer altından ziyade oradaki bölmeler farklı alemler diye biliyorum. Belki farklı bir boyut-meyve gücünden dolayı-a geçmiş olabilirler.
Hatta gökyüzündeki Üranüse çekildiler diyen bile var. Bakalım ne çıkacak.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık