Loki'nin nedense ben kısa olacağını düşünüyorum.Namiyi kaçıran eğer Lokiyse elemanda ayrı bir garip koskoca devsin ne yapacaksın sen Namiyi. Big Momun kızı Lola yine 2.15 falanmış. Nami 1.70.
Loki'nin nedense ben kısa olacağını düşünüyorum.Namiyi kaçıran eğer Lokiyse elemanda ayrı bir garip koskoca devsin ne yapacaksın sen Namiyi. Big Momun kızı Lola yine 2.15 falanmış. Nami 1.70.
Loki ve Lola'nın silüetine göre 6m civarı diyebiliriz Loki için ama silüetteki diğer devler de 22m gibi görünmüyor o zaman. 6m civarıysa eğer Kuma ve Ginny'den farklı olmaz durum.Loki'nin nedense ben kısa olacağını düşünüyorum.
One Piece boyut/ölçek olarak çizimlere göre hesap yapılacak en son anime/mangalardan biri maalesef...Loki ve Lola'nın silüetine göre 6m civarı diyebiliriz Loki için ama silüetteki diğer devler de 22m gibi görünmüyor o zaman. 6m civarıysa eğer Kuma ve Ginny'den farklı olmaz durum.
Sorun yok, fare de olsa, kızıl saçlı bir ejder de olsa, kara sakallılar kurulu affetmeyecek.Reis bu kızıl ejderde kesin antik krallıktan kalan meyve kapatma hakisi vardır. Garling oğluna korsanlığa çıkmadan vermiştir zor durumlarda kullansın diye.
Loki yaramaz dev bir çocuk olabilir. Bunların çocukluğunun çok uzun sürdüğünden bu sekilde olabilir. 80 90 yaşında hala sümüklü bir velet gibi bir trollük beklenebilir odadan. Hatta bizimkilerin normal olması ve bunun büyük olmasıyla ilgili çok çocukça saka duyabiliriz.Loki ve Lola'nın silüetine göre 6m civarı diyebiliriz Loki için ama silüetteki diğer devler de 22m gibi görünmüyor o zaman. 6m civarıysa eğer Kuma ve Ginny'den farklı olmaz durum.