Ve bütün erzak sevkiyatlarını patlatıyorlar hiçbiri yukarı çıkmıyorBartoyu yendikleri sahne offscreen
Marinefordun dibinde olan Kutsal ejderlerlerin erzak sevkiyatlarını taşıyan bondolların devrimciler tarafından gizlice nasıl yok ettikleri bilinmiyor
Burada offscreen
(Devrimciler denizci kılığına girip yok ediyor olabilir ama offscreen işte)
Yasopp haki kullandı mı?
Nasıl bir mermi kullandı?
Bunları da görmedik
Sadece geminin patladığı sahneyi gösterdi
Bu da offscreen biraz
One Piece'yi Karasakal bulacak. Az çok belli oldu gibi durum, olaylar oraya gidiyor. Luffy iman power/her şeyin sesini duyma ile antik silahları da hizaya getirecektir.Bence şu meseleyi kaçırmamak gerekiyor. Antik silahların çalışabilmesi için One Piece şart olabilir. Yani One Piece olmadan antik silahlar çalışmayabilir. Bu şu demektir Karasakal veya hükümet antik silahı elinde bulundursalar bile One Piece’e sahip olmadıkları için çalıştırmayı başaramayacaklar.
Karasakal belki de boşuna kürek sallıyordur.
Buzdan çıkarmışlar en azından bir de böyle bakGarp'ı öldürse bu kadar gözümde bitiremezdi. Rezil kepaze etmiş. Kk dengi garp esir ve bölüme etkisi yok. Millet Nami'nin derdine düşmüş. WB'nin hikayeden çıkışına bakıyorum bir de Garp'a rezillik. @RedTeroR Ne diyorsun bu işe. Teach sıradan olay gibi karşıladı. Garp'ın değeri çöp Coby'den hallice bile değilmiş. :d
Meyve Shanks’ın iradesine baskın gelip Luffy’nin olduğu adaya getirtmiş kendini. Shanks’a eksi yazar.Yine de 5 yaşında kafede takılırken önlerine tanrı meyvesi düşecek kadar torpilli değiller.
Alpanın Luffy'nin torpilleri örtmek için başka karakterlere sarması gözlerden kaçmıyor.Yine de 5 yaşında kafede takılırken önlerine tanrı meyvesi düşecek kadar torpilli değiller.
Akainunun yeri ayrı ona ihanet etmem asla :dAkainu’dan bile güçlü görüyorsan aramız açılır usta…
Bu totem işe yarayacaksa sabah akşam Garling > Garp diye gezeriz.Usta aylardır Garp’ın final arkta efsanevi bir şov yapması için çok fena bir totem yapıyorsun gibi geliyor bana ama hayırlısı. Like attım yine de.