Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126: Sorumluluk Almak

Bölümü değerlendir

  • İyi

    Kullanılan: 76 56.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 26.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 22 16.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Ulan Kuma da bozuk bozuk takılıyor, Lilit bir düzeltsin şu adamı demi ? Dragonun neden uzaklara baktığını şimdi anladık, adam meğerse kutsalların yemeklerini kesiyormuş. Senin devrimini seveyim yav djdjdkdkd

İçkiyi içen madem hayal görüyor, ağır geliyor vermeyin o zaman? Devlerde salak ayrıca Nami ve Zori asla sarhoş olmazlar ve bayılmazlar. ;)
en büyük isyan en ummadık anda çıkar
 
Ulan Kuma da bozuk bozuk takılıyor, Lilit bir düzeltsin şu adamı demi ? Dragonun neden uzaklara baktığını şimdi anladık, adam meğerse kutsalların yemeklerini kesiyormuş. Senin devrimini seveyim yav djdjdkdkd
Lilith'i geçtim Bonney'nin meyvesiyle belli bir süreliğine bile düzeltebiliyor olması lazım aslında. Kendini nika yapan, düşmanlarını bebeğe çeviren arkadaş babasını eski haliyle hayal edemiyor.
Kuma'nın içinde insalık kalmamış ve asla düzelmeyecek demek olabilir bu, yada Oda bu şekilde basitçe düzeltmek istemiyor Kumayı.
 
Barto aşağı yukarı 3455 tane Usopp eder.Shanks'ın da kafasına deprem yumruğu yiceği günü bekliyoruz.O tüfengi de Yasopp'a monte edicek bi delikanlı vardır illaki.
 
Garling dokunulmaz bir adam . Üstüne Gorosei oldu . Bir dahaki bölümde Garpı zindanda dayak yemiş halde görüyoruz . Yani demem o ki Garling > Garp . E.oda birini parlatırken diğerine kötü bir son hazırlıyor .

Şu an seride İmuyu saymazsak en güçlü karakterlerden biri olabilir Garling .
Usta aylardır Garp’ın final arkta efsanevi bir şov yapması için çok fena bir totem yapıyorsun gibi geliyor bana ama hayırlısı. Like attım yine de.
 
Karasakal açısından bakınca Garp gibi biri adana saldırıyor ve sen orada olmadığın halde bir adamın Garp ile baş edebiliyor üstüne hapse atılmasına sebep oluyor. Çok büyük iş. Kuzan'ı King ile falan kıyaslayanlar vardı bir de.
 
Bartoyu yendikleri sahne offscreen
Marinefordun dibinde olan Kutsal ejderlerlerin erzak sevkiyatlarını taşıyan bondolların devrimciler tarafından gizlice nasıl yok ettikleri bilinmiyor
Burada offscreen
(Devrimciler denizci kılığına girip yok ediyor olabilir ama offscreen işte)
Yasopp haki kullandı mı?
Nasıl bir mermi kullandı?
Bunları da görmedik
Sadece geminin patladığı sahneyi gösterdi
Bu da offscreen biraz
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık