@Sodex Oda'nın bozması bir yana Usopp'un kişiliğine göre neden olmasın dedirtti yani bir gözüme mantıklı geldi bu yorum. :d.d Bu Usopp yine Wano'da beni rehin alsalar hemen öterim bildiğim her şeyi anlatırım da diyordu. Korkak oluşundan güven vermiyor. Hani net bir şey diyemiyorum.bence buradaki dayaktan sonra tövbe etti bir daha karışmam diye
Alpa için karakter farketmiyor. Kimin torpil dediği önemli. Cavendish fanı olsaydım Hakuba torpili diye başlardı mesela.Alpanın Luffy'nin torpilleri örtmek için başka karakterlere sarması gözlerden kaçmıyor.
Oda Usopp için her zaman tayfanın en güçsüzü kalacak demişti sanırım. Bu korkaklık konusunda bir ilerleme olmayacak herhalde. Elbaf son şans bunun için orada da aynı kalırsa daha bir şey beklememek lazım.@Sodex Oda'nın bozması bir yana Usopp'un kişiliğine göre neden olmasın dedirtti yani bir gözüme mantıklı geldi bu yorum. :d.d Bu Usopp yine Wano'da beni rehin alsalar hemen öterim bildiğim her şeyi anlatırım da diyordu. Korkak oluşundan güven vermiyor. Hani net bir şey diyemiyorum.