Sakazuki reisin kendi yolunu açması şart. Onun yoluna Luffy de katılır Dragon da. Reis Otto von Bismarck gibi birleştirici güç olmalı.
Sakazuki reisin kendi yolunu açması şart. Onun yoluna Luffy de katılır Dragon da. Reis Otto von Bismarck gibi birleştirici güç olmalı.
O sırada Akainu:Sakazuki reisin kendi yolunu açması şart. Onun yoluna Luffy de katılır Dragon da. Reis Otto von Bismarck gibi birleştirici güç olmalı.
Reis Denizcilere One Piece’i bulun emrini verirse bizim zamanımızda 1 yıl sonra bulur. Bu da 30 bölüm falan ediyor. Şansı Shanks’tan daha fazla Shanks Karasakal’ın kurbanı olacak maalesef.Sakazuki reisin kendi yolunu açması şart. Onun yoluna Luffy de katılır Dragon da. Reis Otto von Bismarck gibi birleştirici güç olmalı.
Yonko Lobisi dediğim Amiral Düşmanları. Amiral Düşmanlarının sayısı da fazla forumda. Nikacılar kadar var.Kanka Yonko lobisi mi kaldı ki? Benim haberim yok şuan.
Ben toksik üyelerin çoğunu engelledim o yüzden görmüyorum pek o tarz mesajlar.Yonko Lobisi dediğim Amiral Düşmanları. Amiral Düşmanlarının sayısı da fazla forumda. Nikacılar kadar var.
Ben 1 kişiyi engelledim o da banlı şuan.Ben toksik üyelerin çoğunu engelledim o yüzden görmüyorum pek o tarz mesajlar.
Normalde 300 bölümde bir adam öldürür cömertliği tuttu herhalde...Baya iyi bölüm geliyor gibi de Doberman reis durduk yere öldü mü? Şimdi Oda da durup durup adam öldüresi tuttu djddjjdjdjdj
Ben hala pedronun çıkacağı zamanı bekliyorum djdjjdkdNormalde 300 bölümde bir adam öldürür cömertliği tuttu herhalde...