@sensey @Montana @William cutting dostlar Erkan şuan WG’de amiral gömüp toksiklik yapıyor. Akainu Ace’ı yaralı olduğu için yenebildi falan diyor. Çağırayım mı buraya?
Son savaşta bizimkilere yardım eden gizemli bir adam çıkar,30 bölüm boyunca silüeti gösterilir ve bir anda yüzünü gösterir Aman Allah'ım o da ne? Pedro!!Ben hala pedronun çıkacağı zamanı bekliyorum djdjjdkd
Usta çağırma lütfen@sensey @Montana @William cutting dostlar Erkan şuan WG’de amiral gömüp toksiklik yapıyor. Akainu Ace’ı yaralı olduğu için yenebildi falan diyor. Çağırayım mı buraya?
Tamam. Ama Mihawk ve Karasakalın öne çıktığı bölümler gelince kendisi gelir zaten.Usta çağırma lütfen
Yonko lobisi güçten ibaret karakterleri severler genelde Kadimlerin tarafını tutmalarına şaşırmam. Kadimlerin seviyesi pek tatmin edici değildi bence ama amiral üstü görenlerde var.
Bu adamın globalde bizi temsil ediyor olması harbi utanç kaynağı.@sensey @Montana @William cutting dostlar Erkan şuan WG’de amiral gömüp toksiklik yapıyor. Akainu Ace’ı yaralı olduğu için yenebildi falan diyor. Çağırayım mı buraya?
Ölümsüzlük olayını çözemezse Roger da yenilir. Ölümsüzlük olayını çıkart Amiral ve Yonkoların çok gerisinde.Yonko lobisi güçten ibaret karakterleri severler genelde Kadimlerin tarafını tutmalarına şaşırmam. Kadimlerin seviyesi pek tatmin edici değildi bence ama amiral üstü görenlerde var.
Mihawk:Ben ne alaka?Tamam. Ama Mihawk ve Karasakalın öne çıktığı bölümler gelince kendisi gelir zaten.
Mihawkseksüel olduğunu bilmiyor musun Erkan’ın?Mihawk:Ben ne alaka?