Garling konusunda fikrimi söyleyim. Hükümeti alttan alta yok etmeye çalışan biri de olabilir, hükümetin her isteğini sorgulamadan yapan çok kötü biri de olabilir.
Anlayacağınız Garling konusunda şüphelerim var.
Bunun en önemli sebebi de Shanks’e lastik meyvesinin hangi hükümet gemisinde olduğunu kimin söylediğini daha öğrenememiş olmamız. Shanks gelişigüzel bir şekilde hükümet gemisine saldırıp da lastik meyvesini bulmadı. Shanks nereye saldıracağını çok iyi biliyordu. Çünkü hatırlarsanız Who’s Who, Shanks’e burada basit bir lastik meyvesi var dedi. Neden buraya saldırıyorsun ki diye sordu.
Shanks gerçekten de basit bir lastik meyvesi için hükümet gemisine saldırır mıydı?
Tabiki de hayır! Birisi Shanks’e lastik meyvesinin Nika meyvesi olduğunu ve bu meyvenin de Who’s Who’nun gemisinde olduğunu söyledi de Shanks öyle saldırdı.
Peki bu bilgiyi Shanks’e kim verdi?
Benim en büyük adayım Garling beyler. Lastik meyvesinin hükümetin eline geçmesine engel olmuş mudur bunu daha bilmiyoruz.Bu yüzden Garling hükümeti alttan alta yok etmeye çalışan birisi olarak görebiliriz diyorum ben.