Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar neden Satürn öldü adam güçlü felan demeyin. Tamamen kendi hatasıydı. Hepsi onun hatası olduğu için dünyaya ifşalandılar.
 
Ne yalan söyleyeyim Satürn çok çabuk harcandı. Herif hasar görmüyordu , Imu tek atmış. Şimdi Garling de mi hasar almayan cinse bağlayacak ? Meyvelerinden dolayı mı , neyden dolayı hasar almıyor bu adamlar. İmu verdi gitti yapacak sanırım.

Cevabı aslında var .Dressrosa arkındaki SUGAR mükemmel bir örnek .


Sugar, dokunduğu her canlıyı itaatkar bir canlı oyuncağa dönüştürmesini sağlayan Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi olan Hobi Hobi no Mi'yi yedi . Birisi bir oyuncağa dönüştüğünde, varlığı onu tanıyan herkesin hafızasından tamamen silinir. Bu meyve ayrıca onun yaşlanma sürecini durdurdu ve fiziksel olarak bir çocuk olarak kalmasını sağladı.Kullanıcı ayrıca kurbanın hangi oyuncak biçimine dönüşeceğini de kontrol edebilir.Kullanıcı ayrıca güçlü askerler yaratmak için kurbanlarını daha da büyük oyuncakların parçalarına dönüştürebilir.

Birini oyuncağa dönüştürdükten sonra, onlarla bir sözleşme yapmalı ve uymaları gereken kurallar koymalıdır. Bir oyuncağın, Sugar'ın uymalarını emrettiği tüm koşullara uymaktan başka seçeneği yoktur ve bu da onları oyuncak bedenlerinde çaresizce hapsolmuş halde bırakır. Söz konusu sözleşmeyi yapmazsa, oyuncak özgür iradesini koruyacaktır. Ayrıca oyuncaklar fiziksel olarak zarar görse bile yenilenebilirler ve ölmezler.



Gelelim bu meyveyi İMU ya uyarlayalım

.Dokunduğu her canlıyı itaatkar bir canlı İBLİSE dönüştürmesini sağlayan Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi olan Hobi Hobi no Mi'yi yedi . "Bu meyve ayrıca onun yaşlanma sürecini durdurdu" ve fiziksel olarak bir İBLİS olarak kalmasını sağladı. Kullanıcı ayrıca kurbanın hangi İBLİS biçimine dönüşeceğini de kontrol edebilir.Kullanıcı ayrıca güçlü İBLİSLER yaratmak için kurbanlarını daha da büyük İBLİSLERİN parçalarına dönüştürebilir.

Birini İBLİSE dönüştürdükten sonra, onlarla bir sözleşme yapmalı ve uymaları gereken kurallar koymalıdır. Bir İBLİSİN , iMU nun uymalarını emrettiği tüm koşullara uymaktan başka seçeneği yoktur ve bu da onları İBLİS bedenlerinde çaresizce hapsolmuş halde bırakır. Söz konusu sözleşmeyi yapmazsa, İBLİS özgür iradesini koruyacaktıR.Ayrıca İBLİSLER fiziksel olarak zarar görse bile yenilenebilirler ve ölmezler.

Bu meyvenin gücünün temel gücü, kullanıcının diğer insanları veya hayvanları dokunarak iblislere dönüştürmesine izin vermesidir . Bir kişiyi bir İBLİSE dönüştürdükten sonra, kullanıcı kurbanlarla bir sözleşme oluşturabilir ve onları o noktada verilen her emri kendi iradeleri dışında takip etmeye zorlayabilir





Sözün özü JO BOY HAKİ patlaması yaptığında hepsinin İBLİS formundan çıkmasını orjinalde güçlerinin İMU nun gücü yüzünden olduğunu garantiliyor .Gerçi Oda da açıkladı.

alıntı : "Gorosei'ler Neden Şeytan Meyvesi Kullanıcısı Değildir ? Hayranlar bir süredir Beş Yaşlı'nın Şeytan Meyvesi kullanıcısı olup olmadıklarını veya gerçek iblisler olup olmadıklarını merak ediyorlardı. One Piece 1110. bölüm onların Şeytan Meyvesi kullanıcısı olmadıklarını ve gerçek iblis varlıklar olduklarını doğruluyor"


İmu nun bu yeteneği JOYBOY dan neden özür dilendiğinide açıklıyor bence. Çünkü müttefiklerini iblise dönüştürüp Joyboy a karşı savaştırmış olabilir.Adamın Ölümsüzlük ameliyatına bile ihtiyacı yok Sugar GİBİ. Meyveden torpilli.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 17)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık