Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öküz başlı şeytan örümcek, şeytan solucana göre daha iyidi. Keşke solucan oratan yok olsaydı, örümcek kalsaydı. Egghead'e Saturn geldiğinden beri Luffy'nin Arlong'u indirdiği tekniğin G5 hali ile indireceğini düşünüyordum. Böcek dediğin ezilir, siyah alevler ile yandı ve yok oldu ne!
Itachi reisi tutamıyorlar. Başka evrendeki adamlara amaterasu'yla tek atıyor.
 
Lan dragon boş yapma bu oda senin sonunuda garp ve wb ye yaptığı gibi yapacak. Garp sümüklü veledi kurtarmak için wm ace i kurtarmak için öldü sende muhtemelen herşeyi saboya bırakıp sözüm ona kurtarma adı altında yarı kurtarmayla rakibini yenemeden ölücen. Ben şimdiden sana üzülüyorum sende üzülme ye başla showu bırak
 
Satürn neden günah keçisi oldu onu diyorum. Arcın yarısı yatan Kizaru ölmeliydi. Garling devreye girsin diye Satürn'ü harcadı Oda.
Kardeşim. Adam Teknoloji savunma bakanı. O adamın sorumluluğunda ki teknoloji kısımı başarısızlığa uğruyor. Zaten kaldı ki kendi sorumluluğunda olan bir bölüm olduğu için onu gönderiyorlar oraya. Kos koca elderi gönderiyorlar yani durum o derece vahim ve onun sorumluluğunda.

İşi başaramayınca diğer elderleri çağırıyor filan. Yani kalkıp Tarım bakanını günah keçisi ilan edecek değiller :D
 
Bleach'in ilk zamanlarında Kaptan ve Yardımcı Kaptanların gücü kısıtlanıyordu dünyaya gönderildiklerinde; diğer 4lü tam güçlerinde çağrılmadı diye bir şey ortaya atabilir Oda, bu tarz bir şey çıkarsa Satürn baya güçsüzmüş deriz falan filan. Hain Vega ve Vega'nın beynini ele geçirdiklerini düşündüklerinden bu adamın bilgi birikimini de göz ardı etmiş olabilirler belki ama sanırım Vega'nın beyni de ellerinden uçup gidecek, öyle elleri bomboş kalacaklar. Bu Satürn'ün meyvesi veya örümcek güçleri artık her neyse Garling'e aktarılacak mı acaba.
 
spoiler metnini okurken son satıra kadar ''vay... ilginç bir bölüm geliyor belli ki'' diyordum ama sonra dragon zuhur edip içi boş laflar ederek keyfimin içine limon sıktı. yalvarırım çizme şu adamı artık. 5000 bölüm oldu ama hâlâ harekete geçmemiz lazım, bu işi bitirmeliyiz tarzı laflar ediyor

yeter diyoruz yeter... çizme şu adamı artık.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık