Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1125 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yalan söyleyeyim Satürn çok çabuk harcandı. Herif hasar görmüyordu , Imu tek atmış. Şimdi Garling de mi hasar almayan cinse bağlayacak ? Meyvelerinden dolayı mı , neyden dolayı hasar almıyor bu adamlar. İmu verdi gitti yapacak sanırım.
 
Vegapunk'ın ölümü gibi, Satürn'ün ölümünü de Luffy'nin üzerine yıkarlarsa; Luffy halk gözünde iyice tanrı gibi bir şey olur.

Dünya hükümetinin şu an yapabilecekleri en mantıklı iş Satürn yaşlılıktan öldü veya emekliye ayrıldı demek olacak
O iş zor be. Herşey bittikten sonra Satürnü öldürmüş. Kimsenin haberi yoktur bu olaydan. Morgans felan haber yapamaz o yüzden diye düşünüyorum. Belli olmaz gerçi ama.
 
Akainu tekrar goroseinin yanına rapora çıktığında bir bakacak Satürn yok. Aga bu adam kutsal değil mi ne zaman yediniz? Kim yedi niye haberimiz yok diyecek. Adam daha kutsal topraklara ayak basmadan Kizaru'nun refakatinde ortadan kaybolunca hiç mi merak etmeyecekler başına ne geldiğini? Kizaru'nun yıkamadığı yonkodan hasar almayan adamı kim ortadan kaldırdı demeyecekler mi? Demeyecekler tabi.
Goroseiler diyecek Sakazuki’ye “seni ilgilendirmez çok konuşma köpek” diye. Sakazuki’de olduğu kızıl köpek gibi oturacak bir köşeye.
 
Satürn’ün beceriksizliği üzerine Devon’un Satürn’e dokunması bardağı taşıran son damla olmuştur belki de. Ama suların yükselme olayında Zou ve gökyüzü adaları çok önemli olacak gibi. Çünkü süpernova olan kanatlı dev herifi daha görmedik. Yazmadığı tek o kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık