Fake Spoilercı Araplar yetmiyor gibi bir de animecilerle uğraşıyoruz. Oda reis animeleri takip edip kızsa keşke bunlara.
Fake Spoilercı Araplar yetmiyor gibi bir de animecilerle uğraşıyoruz. Oda reis animeleri takip edip kızsa keşke bunlara.
Garling'in kılıç karartamayan tek öğrencisi kızıl ejder galiba. Mihawk ve Aramaki iyi dinlemiş derslerini. Shanks ise kutsalım diye dersleri asmıştır.Fujitora’nın En iyi 12’likten varsa Aramaki’nin de kılıcı karadır. Hadi Supreme Grade olmasın ama En iyi 21’liktir tıpki Ryuma gibi. Hem En iyi 12’lik hem Kara kılıç olsa zaten Aramaki>Ryuma
4 Eylül günü geliyor bakalım Vivre Card. Büyük W alacak reis. Kılıcının kara olduğu açıklanırsa hele Zorocu tayfa da Amiral tayfaya katılacak. Gerçi onlar Shanks>Mihawk diyorlardı katılmayabilirler belki.Garling'in kılıç karartamayan tek öğrencisi kızıl ejder galiba.
Bunda tam tersi şekilde düşünüyorum bu kadar gereksiz yan karakter yerine tayfanın kendisine aralarında ilişkilerine odaklansa eski tattan biraz esintiler alırdıkSeriyi yan karakterler taşıyor. Yoksa sarmıyor bizim tayfa. Dış dünyanın baz alındığı her bölüm yorumu konusu coşuyor.
Çok fazla Vegapunk uydusu vardı. Ben mesela Pythagoras ve Edison’u unuttum bile. Shaka, Lilith ve York yeterliydi mesela. Aynı şekilde Kınların yarısı gereksizdi.Bunda tam tersi şekilde düşünüyorum bu kadar gereksiz yan karakter yerine tayfanın kendisine aralarında ilişkilerine odaklansa eski tattan biraz esintiler alırdık
Ağlak kizaru ve it köpek akainu, bayılan çöp denizciler… burada nasıl bir mana çıkardınŞaka değil ki, kendi görüşüm bu. Üyelere bir şeyler dayatmayı bırakalım lütfen.
Ağlak kizaru ve it köpek akainu, bayılan çöp denizciler… burada nasıl bir mana çıkardın
Dünya batıyor o sırada denizciler ve kızıl ito;
”agam hasır şapkalar öldü mü, gorosei babam yaşıyor mu”
Peki reisim, ben keyif almadım. Ark boyu yattı. Ark sonu kalkıp ağlayıp zırladı. Yine de amirallerin rezil olmasından keyif aldım, yalan yok.Subjektif bir şey söylüyorum, saldırıya geçiyorsun garip bir şekilde. Ben keyif aldım Kizaru'nun bu arcta yer almasına.