Değerli Korsan Fan 1124. bölüm yorumumu izlerseniz ve abone olursanız çok sevinirim.
Bence sen kötü karakter sevmiyorsunFujitora ve eski Amiral Aokiji olmasaydı, amiraller;
Fujitora mı, çoluk cocuğun üstüne meteor yağdıran adamı mı diyorsun, Kizarudan hic farkı yok maalesefAmirallerin içinde Fujitora’dan başkası beş para etmez. Al birini vur ötekine.
Fujitora büyük adammış!
Tayfa ucubeleri toplamaya devam ediyor,Bu bölüm Sentaya da çok üzüldüm, bir de Akaya da üzüldüm anlamsız bir şekilde, güya en gaddar, şirret Aka deriz, bir dayak yemediği kaldı adamın
Liliht de çok yakıştı tayfaya vallaha…
Kötü karakter seviyor,amiral heytırı.Bence sen kötü karakter sevmiyorsun
Veya amiral hateri olabilirsin
Yine robini saul’u falan kurtardı. Yarın bir gün dragon’a biat ederse kendini affettirir.Aokiji nin akainu dan farkı yok ki. Onun gemisi oharayı bombalayanlar arasında. Onun altın mushi si ile enies bombalandı, diğerlerinden farkı yok. Tek kör dedem farklı.
Ben Kaidou fanıyım + Fujitora ve Aokiji’yi seviyorumBence sen kötü karakter sevmiyorsun
Veya amiral hateri olabilirsin
Bir CC eklemedi rezil Oda Op tarihinde kimsenin Tayfası böyle değil. Bunlar bulsun bir zahmetFujitora mı, çoluk cocuğun üstüne meteor yağdıran adamı mı diyorsun, Kizarudan hic farkı yok maalesef
Tayfa ucubeleri toplamaya devam ediyor,
Luffy - Parazite kurban gitmis konak
Zoro - yön duygusuz
Usopp - yalancı
Sanji - denek + bir dönem okama
Nami - hırsız sahtekar
Robin - karamsar
Franky - Cyborg
Brook - iskelet
Chopper - evcil hayvan
Jinbe - balıkadam
Yamato - Oni + Gender Bender