Akainu devrimci mi diyorsun veya kizaru?2 denizci 1 devrimci - 2 Korsan 1 Devrimci.
Akainu devrimci mi diyorsun veya kizaru?2 denizci 1 devrimci - 2 Korsan 1 Devrimci.
Şu dediğin çıksın Luffy Yonji'yi Sanji zannettiği gibi yapışır adama ve al şapkanı ben büyük korsan oldum artık der.Adada bekleyen Shanks'in ikizi/abisidir ve aynı zamanda yanık yara izli adamdır muhtemelen.
O ikisi denizci Dragon devrimci.Akainu devrimci mi diyorsun veya kizaru?
Yolluk almadan da ayrılmamış adadan. Garibim biliyor açlığın ne olduğunu tabi.
Bölümde ki... en iç parçalayan sahne buydu. Sentomoru reyiz... Kizaru ve Garp'ın çeyreği kadar gücü yoktu.. Buna rağmen... ne Garp gibi "ayranım dökülmesin" muhabbeti yaptı... ne de Kizaru gibi "Arkadaşımı öldürdüm ama içim yanıyor" ayaklarına yattı. Kalktı ve adam gibi sevdiği insanlar için... denizcilere baş kaldırdı. Yolun açık olsun Sentomoru... son savaşta umarım sende olursun. Çok delikanlı çocukmuşsun...
Aokiji nin akainu dan farkı yok ki. Onun gemisi oharayı bombalayanlar arasında. Onun altın mushi si ile enies bombalandı, diğerlerinden farkı yok. Tek kör dedem farklı.Fujitora ve eski Amiral Aokiji olmasaydı, amiraller;