Gaban Rayleigh'in yarısı kadar etki yaratacak bir karakter değil.
Kuzan - Garp usta çırak dövüşüBu dövüşün gerçekleşmesi farz zaten artık. Önce Kuzan Garp'la dövüştü sonra Borsalino Luffy ile; maymunlardan Dragon, amirallerden Sakazuki kaldı.
Kizaru, Korkusuz Korkak filmindeki Gaddar Kerim'in aynısıKizaru'yu herkes saf kötü falan bekliyordu. Adam ters köşe yaptı hepimizi. Buna çok sevindim lan!
Burada bende aynısını düşünüyorum. Devrimcilerin derdi dediğin gibi hükümetle ve aynı zamanda denizcilerin derdi de aslında devrimcilerle değil korsanlarla.Yoksa Dragon Akainu yerine Akainudan beter Kutsalci Ryokugyu ile eşleşecek benden söylemesi. Devrimcilerin derdi denizciler değil kutsallar ve kutsallara tapanlar. O yüzden Dragon tapınakçılardan Garlingle eşlesmezse Amirallerden Ryoyla kapışacak bence.
Oda basit düşünüyor dövüş yazarken. Mesela Sanji ve Zoro kimle dövüştü de yonko sağ kolu sol kolunu yenebilecekler diyorduk Wano'da ama karşılaştılar ve yendiler üstüne.Kuzan - Garp usta çırak dövüşü
Kizaru - Luffy dövüşten sayılmaz, kovalamaca diyelim, o da Kizaru ve Vegapunk arkadaşlıģından kaynaklı.
Aynen intikam mevzuları Oda'nın çok umrunda olmuyor. Güya Zoro'nun memleketiydi Wano, gitti Oden'in mirasını devraldı ama intikamını alamadı. Luffy aldı onu da. Burada da Sabo'ya iş düşmez, hatta intikam mevzusu tamamen havada kalacak.Akainu da intikam mevzusu için Saboyla eşleşir.
Tabi bu seri One Piece, herkesi Lütfünün dövmek zorunda olması gibi bir kural var, o yüzden bu eşleşmelerin hiçbiri yaşanmayadabilir
Luffy'nin annesi çıkmadı ama döndü dolaştı gene kadın oldu VegapunkVegapunk'ın erkek olduğuna dair bir bilgi yoksa Vegapunk Luffy'nin annesi çıkabilir.
İyi ya da kötü. Senin hangi tarafta olduğuna bağlı. Tabii en iyi ve en kötü kişiliğe sahip olmak vardır. Ama Amiraller için aynısını diyemeyiz. Yaptığı her şey kötülük adına değil de; doğru olduğuna inandığı şeyi yapıyorlar. Eskiden Sakazuki'den nefret ederdim. Sonra da bir kaç sebepten dolayı karakteri anlamaya başladım. Sempati beslemek değil de; empati yapmaktan bahsediyorum. Kizaru'ya bakınca en yakın arkadaşını ve dostlarını öldürmek zorunda kaldı. Sentamaru da dahil. Burdan yola çıktığımızda çokça masumu öldürdüğü zaten bariz. Ama bunu zevk için mi yapıyor ? Hayır. Belki bundan sonra karakter gelişimi farklı yöne evrilebilir. Ki bu animede saf kötü de var.Kizaru, Korkusuz Korkak filmindeki Gaddar Kerim'in aynısı
Babasına iş koysalar babasını bile öldürür, mesleğin itibarını gözetir, ikisi de gözlük kullanır, prensipli, görev bilinciyle hareket eden bir kiralık katildir.
O yuzden iyiydi, griydi vs diye güzelleme yapmaya gerek yok, kiralık katil ne kadar iyiyse Kizaru o kadar iyidir.