Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1124: En İyi Arkadaş

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 53 42.1%
  • Orta

    Kullanılan: 40 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 33 26.2%

  • Kullanılan toplam oy
    126
Dragon denizcilerde Kısa süre bulunduğunu söylememişmşydi ? Kısa zamanda o kadar samimi olacaklarını sanmam.Hele Hele Akainu gibi bir karaktersizle kardeş gibi olmasının imkanı yok zaten
Sakazuki ve Kizaru 32 yıl önce Donanma'ya katıldı. Dragon'un devrim işleri 25 yıl diye biliyorum. Öncesini bilen varsa yazsın. Bu ekibin yakınlaşması için Donanma yılları bile yeter. Bence Donanma öncesi de vardır.
 
Gaban çıksa hiç heyecanlandırmaz ya umarım Gaban değildir. Gaban şimdiye kadar hikayede adı duyulmamış Rayleigh ve Oden'in net çok gerisinde. Sabaody'de Rayleigh'i gördük ne kadar etkileyebilir ki bizi şuanki Rayleigh bile gücü amiral etmezken.
Gaban, Ray’den genç duruyor. Zirvesinde olabilir. Bir görsek iyi olur.
 
Silüetin Gaban çıkmasının ne önemi var ki? Veya yazık izli adamın Gaban çıksa ne çıkmasa ne? Ona bakarsak Raftel'e nasıl gidileceğini Rayleigh de biliyordu. Raftel'in nerede olduğunu Rayleigh söyleyemez miydi? Söylerdi elbette.

Gaban ismi üzerinde çok fazla yoğunlaşılmamalı. Benim nezdimde Gaban, Roger Korsanları'nın bir üyesidir sadece.
 

Bölümde ki... en iç parçalayan sahne buydu. Sentomoru reyiz... Kizaru ve Garp'ın çeyreği kadar gücü yoktu.. Buna rağmen... ne Garp gibi "ayranım dökülmesin" muhabbeti yaptı... ne de Kizaru gibi "Arkadaşımı öldürdüm ama içim yanıyor" ayaklarına yattı. Kalktı ve adam gibi sevdiği insanlar için... denizcilere baş kaldırdı. Yolun açık olsun Sentomoru... son savaşta umarım sende olursun. Çok delikanlı çocukmuşsun... :sapkali:
Garp'ın ve Kizaru'nun neden boş oğlu boş olduğunu güzel açıklamışsın fandaş.
 
Dragon ve Akainu donanmadayken de kapışmışlardır yani birbirine zıt gitmişlerdir her daim. Bu gerilim geldikleri noktada inandıkları değerler uğruna ölümüne dövüştüklerinde tavan yapacak. O yüzden Dragon vs Akainu bu seride en çok gerçekleşmesi gereken vslerden biri.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık