Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1123 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido,Roger benden güçlü demez çünkü ultra kibirli birisi. Roger,Rocks korsanlarından onun üstleri Rocks vs Shikiyi yenip,Wb ile eşit şekilde kapıştı ki Wbyi de yenerdi bence o kapışma birbirini yenmek üzerine değil dostane olarak hangimiz daha güçlüyüz birbirimize aşırı hasar verdirmeden kendimizi deneyelim kapışmasıydı.
Olay Kaidonun kibirli olmasi degil, guc seviyesi yorumlanirken karakterlerin yaşadığı döneme göre değil de hatalı şekilde sanki herkes aynı zaman diliminde yaşamış gibi yorum yapılması. Döneme göre degerlendirme yapılsa hiç sorun çıkmaz.

JB
Ryuuma
Xebec
Wb - Roger
Kaido

Bunlar kendi döneminin zirvesi olan karakterler. Sen kalkıp JB Ryuumadan ustte diyemezsin, bu adamlar zirve dönemlerinde kapışmadılar, aynı şey Kaido ve WB / Roger icin de geçerli.
 
Usopp burada level atladı atladı. Atlayamadı gemiden atın abi... En gereksiz karakter resmen. Cücük Chopper bile daha cesur.

Alel aceleye getirilmiş saçma arc bitti sonunda. Yamato'da 10 metre de bir çiziyor. Resmen yolcu toplamak için yavaş giden dolmuş edasında...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık