O kadar vegaya laf ettiniz. Adam neler yapmış. Death note 2.
Usta burada hiç kaos çıkmıyor gerçekten çok durağan dimiBölümün artı yazanları,
WB
Shanks
Mihawk
eksi yazanlar,
Garp
Kizaru
Roger
Eggheadi 10 cümlede anlatırım hiçbirşey eksik kalmadanBeş bölümdür okumuyorum sanırım. Bu bölüm de okumam Elbaf'a giriş yapınca okumaya devam.
Öyle salak bir manga ki 20 bölüm okumasan kaçırdıkların 5 cümleyi geçmez. O kısmı çok güzel bak
Whitebear'ı özledik futbol konusunda ama girmiyorArkadaşı acil futbol konusuna alalım gidişat hiç iyi değil
Yemin ederim çöp ötesi çöp seri. Artık bu mangayı Zoro ve Mihawk bile kurtaramaz çünkü mangakası malın önde gideni sOdaBeş bölümdür okumuyorum sanırım. Bu bölüm de okumam Elbaf'a giriş yapınca okumaya devam.
Öyle salak bir manga ki 20 bölüm okumasan kaçırdıkların 5 cümleyi geçmez. O kısmı çok güzel bak
bende spoiler okuyorum geçiyorum bi kaybım olduğunu düşünmüyorum ya ,Beş bölümdür okumuyorum sanırım. Bu bölüm de okumam Elbaf'a giriş yapınca okumaya devam.
Olay Kaidonun kibirli olmasi degil, guc seviyesi yorumlanirken karakterlerin yaşadığı döneme göre değil de hatalı şekilde sanki herkes aynı zaman diliminde yaşamış gibi yorum yapılması. Döneme göre degerlendirme yapılsa hiç sorun çıkmaz.Kaido,Roger benden güçlü demez çünkü ultra kibirli birisi. Roger,Rocks korsanlarından onun üstleri Rocks vs Shikiyi yenip,Wb ile eşit şekilde kapıştı ki Wbyi de yenerdi bence o kapışma birbirini yenmek üzerine değil dostane olarak hangimiz daha güçlüyüz birbirimize aşırı hasar verdirmeden kendimizi deneyelim kapışmasıydı.