Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1123 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido dünyayı fethetmek için meyve yetenekleri tek başına yeterli olmaz diyor. Haki lazım diyor. Ve dünya tarihi akışı da buna uygundu diyor. Sonuçta Roger meyve yetenekleri yoktu dünyayı böyle fethetti diyip sonuçta her şeyi aşacak olan hakidir diyor. Buradan sen Roger'ın hakisinin herkesi aşmış olduğunu anlatmadığını söylüyon di mi? :D

Yoksa Roger fikir adamıydı ondan mı bahsediyor.:(
Çok basit bir şey sordum, yine cevap veremedin. :) Soru şu, Kaido nerede Roger'ın hakisi benden güçlü diyor ? :) Cevap basit: HİÇBİR YERDE :)

Roger KK olduğu dönemde Kaido Prime halde değil, o yüzden Kaido'yla değil, o dönemin korsanları olan WB'yle Şikiyle Oçokuyla falan kıyaslaman gerekiyor.

Madem Kaido'nun sözlerini referans alıyorsun, o zaman Kaido'nun kendisiyle KAPIŞABİLECEKLER listesine bakacaksın, adam beni kimse yenemez bir JB yenebilir, diğerleri de anca benle kapışabilirler diyor. Tüm Wano arkına baştan bak Kaido'nun Roger benden güçlüydü diye bir sözünü bulamazsın,

Prime Kaido en güçlü, kendisini sadece JB'nin yenebileceği bile bir muamma, aynı Ryuumanın Kral lakaplı en güçlüyü aradığı gibi Kaido JB'nin gelişini beklemiş :)

Roger konusunda seride direk şudur diye geçmediği için tahminlerden öteye gidemez ama çok basit mantıkla hakisinin Kaido hatta Shanks den bile üstün olduğu anlaşılabilir.Sağ koluna ve flashback deki Odeni dalga geçerek teklediğine bakmak bile yeter.
Oden Roger karşılaşmasından sonraki 6 yılda çok güçlenip Kaido'nun karşısına çıkıyor, Kaido ise ondan sonra 20 yıl daha da güçleniyor. Haliyle Roger vs Oden'e bakıp Roger > Kaido denemez.
 
Şanks'ın o kadar harika hakisi var ama deniz canavarına o uzaklıktan bir halt edemeyip kol kaptırıyor. Kılıcınıda kullanmıyor vesaire...

Oda'nın tutarsızlıkları üzerinden tartışmaya gerek yok. One Piece ilk başladığında en güçlü haki Kaptan Kuro, Don Krieg, Arlong v.b. tiplere aitti. Seri ilerledikçe haki masterler çoğalıyor veya ortaya çıkıyor. Ya da, aslında mükemmeldi ama göstermiyordu tipleri görüyoruz. Chinjao falan çöpe çıktı.

Kobi'den de Haki şov bekliyorum. Bu seride yok yok :oleyo: :p

Roger, Ryuuma, WB, Figarland, Dragon, Mihawk, Garp, Joy Boy'un olmadığı yerde Şanks'a Haki master denir.
 
Son düzenleme:
Joyboy'un hakisi kilometrelerce öteden İm'i korku içine düşürmüş ancak dorry ve broggy'ye göre joyboy'un h.hakisi shanks'tan büyük olabilirmişmiş. Shanks kim joy boy'un yanında, yemişim shanks'ı :)

Elbaf için usopp vurgusu olmuştu ve oda yine yaptı. Wano'da power olarak boş geçti ve ezik kaldı diğerlerine kıyasla. Usopp'la özel ilgilenebilir oda. Dresroza'da açtığı çok uzak mesafe k.haki ağırlıklı sağlam birkaç power bekliyorum. Ayrıca sapan yerine silah daha iyi olabilir. Muhtemel rakibi Van augur çok uzaktan güçlü atışlar yapıyor, uzak mesafe k.haki üzerine muhtemelen uzmanlaşmıştır. Üzerine ışınlanma meyvesi ile yakalanması zor ve tehlikeli hale geldi. Onu aşıcak powerlar gelmeli.
 
Kaido,Roger benden güçlü demez çünkü ultra kibirli birisi. Roger,Rocks korsanlarından onun üstleri Rocks vs Shikiyi yenip,Wb ile eşit şekilde kapıştı ki Wbyi de yenerdi bence o kapışma birbirini yenmek üzerine değil dostane olarak hangimiz daha güçlüyüz birbirimize aşırı hasar verdirmeden kendimizi deneyelim kapışmasıydı.
 
Tayfanın yarısı bu arc çok yetersizdi, büyük bir başarısızlık gösterdiler zaten.
Vegapunk'ları koruyamadılar üstüne, diğer vegalar da korunamadı hepsi mefta oldu, adamın cesedi öylece gemide.
Diğer yandan aynı kaçış gemisinde zaten Bonney salya sümük Kuma'nın yasını falan çekiyor.
Ama aynı gemide Luffy ve Usopp Elbaf'a gidiyoruz diye coşup oynuyorlar öyle mi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık