Elma ve armudu karıştırmıyorum da senle dalga gçeiyorum daha çok.Elma ile armudu karıştırmak bu olsa gerek. Kaido Oden'in hakisinden hangi konseptte bahsediyor? Roger'ınkinden hangi konseptte bahsediyor. Roger zirve oldu hakiyle diyor. Bu Roger'ın hakisini zirve yapıyor. Buna itirazın mı var?
Bu arada olayın öncesini okusan bu kadar yormaya gerek kalmayacak.
WB istese de Korsan Kral olamazdı. Sadece yolun önünde durdu. Hele Roger'dan One Piece'in nerede olduğunu felan öğrendiyse ancak bir şansı olabilirdi. Hem Chinjao hem Kaido Roger'ı WB'den önde gören tipler ve bunun içinde hakisinin en üstte yer aldığını söylüyor. Evet Roger WB'den daha üstte.
Öncesinde de ne söylediğini açıkladım orada. Sen sadece işine geldiği gibi yorumluyorsun.
Wb istese korsan kral olurdu, elinin altında Oden vardı. Oden'i vermese Roger olamıyordu asıl. Burada bir de utanmadan "Roger'dan yerini öğrenirse ancak şansı olabilirdi." yazmışsın. Aynen canım daha üstte, sen dediysen hele kesinlikle öyledir. Red, Garp'ı nasıl yorumluyorsa sen de Wb'yi öyle yorumluyorsun işte. Asla kabul etmeyeceksiniz, birbirlerine denk olduklarını.