İşte ben de onu diyordum; "İşine geldiği gibi yorumluyorsun." dışavurum oldu bu. Kaido, Oden'in hakisinden de bahsediyor. Demek onun hakisi de Wb ve Garp'tan iyi... Senin yorumlama tarzına göre durum bu. Garp'ı en iyi beşlide bile anmamıştı. Demek güçsüz mü diyeceğiz?Garp'ın hakisi ile WB'ninkini kıyaslamak anlamında veri olmadığı için Garp'ı eklemedim o yüzden. O konuda bir şey denilemez yani. Ama bu isimlerin hakileri ön plana çıkarılıyor. Onları mecbur öne alıcaz.
Tamam Kaido Roger'ın hakiyle zirveye yerleştiğini söylüyor. Chinjao da Kral Hakin herkesi geçmeli dediği yerde Roger'ı aşabileceğini mi düşünüyorsun diyor. Roger'ın hakisi istersen bir milim yine de daha öndeymiş işte. Shanks'in hakisinin özel olduğu hissettiriliyor. Joy Boy'un yaptığı zaten yapan yok. İşime geldiği gibi yorumluyorum. Bunlar ortada olan verileri. Bir tane yorum yok.
Ayrıca Roger'ın efsanesini aşabilecek misin diyor orada Chinjao, hakiyle alakası yok. Öncesinde de Kral hakisi en iyi olan kral olmaya hak kazanır manasında konuşuyor, seri içinde de defalarca Wb'nin korsan kralı olmak istemediği söylendi, istese olabileceği kaç kere ifade edildi. Garp desek kral olmak istemiyor, keza Dragon falan da, hee Chinjao üzerinden değerlendirme yapmak ne kadar sağlıklı?
Haa senin mantığından gideceksek de hakileri yakın çıkıyor, çünkü kral olmak istememesine rağmen o seviyede adam Wb... Zirve olarak geçiyordu Shanks falan olmasına rağmen.