Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim hayalimde değil, Oda'nın hayalinde de bu böyle. İkisi de Yonkou sağ kolu olarak geçse de Katakuri ile King arasında uçurum var. Oda, Katakuri'yi arc bossu olarak çiziyor ve rakibi Hasır Şapka Korsanları kaptanı Luffy iken, King'in rakibi Hasır Şapka Korsanları ikinci adamı olarak çizilen Zoro. Luffy ile Zoro arasındaki boyut farkına bakarak Katakuri ile King arasındaki farkı anlayabilirsin. Üstelik Katakuri 13 saat boyunca kapıştı ve net olmayan bir yenilgi aldı ama Zoro, King'i bildiğin ezdi geçti. Üstelik öyle 13 saatlik bir mücadele sonunda da değil. Toplasan 30 ila 45 dakika arası kapışmışlardır. Soyundan gelen yeteneğiyle bile bir halta yaramıyor ama aynı yeteneği Seraphim'ler zirve seviye kullanıyor. Bırak Katakuri'yi, King mi Queen mi daha güçlü o bile net değil!?
İleri seviye kral haki kullanan birine karşı savaştı King bunun ne derece büyük bir güç olduğunu kavrayamamış gibisin. Katakuri bu tarz bir hakiye karşı savaşmadı ayrıca kendisi dövüş boyunca dayak atmasına rağmen yenildi. King'in Queen'den güçlü olduğu net değil diyerek iyice saçmalamışsın zaten.
 
Millet lufy diyor wano da ölmedi mi bu adam? Wano da joyboy a dönüştu iste. Olup dirilme neyin nesiydi? Meyve de irade vardı joy boy iradesi geçti iste luffy muyff hikaye oldu nika li joyboy bu.
 
Spoiler diyor ki robot geçmişde bir zamanı hatırlıyor ve "Joyboy seni kral yapamadım" diyor. Bu işleri biraz karıştırıyor mu? Vegapunk'ın hangi taraf haklı veya haksız bilmiyorum açıklamaları, Joyboy'un kral olmak istemesi vb.
Sanki Joyboy ile Imu düşündüğümüzden çok daha yakın birbirine. Belki kardeş bile olabilirler.
 
Bu oda güç dengesinde iyice saçmaladı ya. Kaido kesen adam zoro groseiye birşey yapamıyor zürafaya bişey yapamyor. 30 yıllık meyve kullanıcısı yonko uyanış açamıyor ama 3 günlük zoan kullanıcısı açıyor. Robot pilindeki kral hakiyle grıseilerin 3 ünü paket edip denizcilerin alayını pert ediyor yonko yenmiş luffy kral hakisiz saldırıp aa hasar almıyırlar iyileşiyorlar vs vs diyor. Bm yi yenen ekipteki kid shankstan direk tek yiyor ki o bm zamanında rogerın bile savaşmaktansa poneyi alıp kaçtığı bir yonko. Herif dövüş çizemez diye sitem ederken iyice kötüye gidiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık