Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aura ve haki farklı şeyler zaten.





Anca sen şaşırmazsın. Sabo Wano'da, animede gördüm reis.... ;)
Ha ha ha ha ha artık bayatladı bu konu. Sabo mevzusunu elli kez anlattım. Anlamadıysan söylenecek bir şey yok. Evet Sabo'nun, Wano da olduğunu söyledim.

Bunu söylerken sebepleri de sıraladım.

Sabo, Dressrosa da Fujitora'ya "Luffy yardım istesin dünyanın bir ucundan kalkar gelirim" dedi.

Wano'da gece çocuğunun mangada ilk ismi geçtiği zaman yıllardır zenginden çalıp fakire dağıttığı belirtilmedi. Yeni yeni ortaya çıkan biriymiş gibi lanse edildi.

Bunun yanında Oda denilen embesil Wano elbiseleri içinde Sabo ve Hancock'un olduğu iki ayrı kapak yaptı ki kapaktaki tayfa üyelerinin elbiseleri aynısıydı. Bende bu ikilinin de Wano'ya geleceğini düşündüm ki bu gayet normal çünkü karşıda 30 bin kişilik bir ordu vardı. Herkes gibi bende buraya birçok kişinin geleceğini düşünüyordum. Bayazsakal Korsanları, Hasır Şapka Filosu, Devrim Ordusu'ndan Sabo, Hancock ve Kuja Korsanları beklentilerim arasındaydı.

Sabo'nun, Kuma'nın yeteneğiyle Wano'ya hızlı bir biçimde gelebileceğini de düşündüm.

Animede geçen gece çocuğunun silüet olarak Denjiro'yla uzaktan yakından alakası yoktur. Denjiro yaklaşık 3 metrelik adam, gece çocuğu tam da Sabo boylarında olan bir tipti. Üstelik zenginden alıp fakire dağıtma olayı Devrim Ordusu'ndan ve Sabo'dan beklenecek harekettir. Ha bir de Wano'da çizilen ahali çirkindi yani yakışıklı ve karizma denilecek tipte biri yoktu. Luffy'nin ve yanındakilerin ninja beklentisi Raizo'yu görünce yıkılmıştı. O silüet olarak çizilen karakter Wano standartlarına göre çok yakışıklı bir eleman olmalıydı ama çıka çıka arkaya Denjiro çıktı.

Benim Wano için yazdığım senaryo Oda'nın yazdığından iyiyse bunda benim suçum ne?

Benim dediğim gibi çok güçlü kimseler Wano'da olsaydı savaş daha mantıklı olmaz mıydı? Bunu yapmadı gitti Gear 5 açtı kimse memnun değil, benim dediğimi yapmadı Zoro'ya emanet Haki verdi sonuç ortada. Herif serinin zirve isimlerinin yıllarca çalışıp da geliştiremediği Haoshoku Haki'yi silahlanma şeklinde kullanmayı bir bölümde öğrendi. Üstelik adamın Haoshoku Haki taşıdığından haberi bile yok.
 
King yenilsin diye adam Kral haki güçlendirmesi aldı Kata kim köpek yav xD
O öyle değil "emanet Haki" diyeceksin. Herifin aldığı bir Haki yok muhtamelen. Kaido dövüş içinde bir iki defa neden o kılıçta Oden'i hissediyorum demişti.

Emanet Haki'ye baş eğen King, Katakuri'nin doğuştan Haoshoku Haki'sine tumanını indirirdi.
 
Ve 1000 yıllık teori de bu bölümle birlikte çürümüş oldu!

Imu’nun deposunda duran dev hasır şapkanın Joy Boy’a ait olmadığı ortaya çıktı.

Acaba o dev hasır şapka kime ait? Şimdi düşünüp durun.
 
O öyle değil "emanet Haki" diyeceksin. Herifin aldığı bir Haki yok muhtamelen. Kaido dövüş içinde bir iki defa neden o kılıçta Oden'i hissediyorum demişti.

Emanet Haki'ye baş eğen King, Katakuri'nin doğuştan Haoshoku Haki'sine tumanını indirirdi.
Emanet olmadığı ortaya çıkarsa kabul edecek misin ?

Emanet olduğu ortaya çıkarsa da ben kabul ederim.

Yani iddiaya girelim eğer Zoro'da kral haki yoksa sen kazanırsın ben Kata'nın King'i yeneceğini söylerim ve savunurum 1 ay.
Zoro'da kral haki varsa sen kaybedersin sen King'in katayı yeneceğini savunursun bir ay.
 
Benim hayalimde değil, Oda'nın hayalinde de bu böyle. İkisi de Yonkou sağ kolu olarak geçse de Katakuri ile King arasında uçurum var. Oda, Katakuri'yi arc bossu olarak çiziyor ve rakibi Hasır Şapka Korsanları kaptanı Luffy iken, King'in rakibi Hasır Şapka Korsanları ikinci adamı olarak çizilen Zoro. Luffy ile Zoro arasındaki boyut farkına bakarak Katakuri ile King arasındaki farkı anlayabilirsin. Üstelik Katakuri 13 saat boyunca kapıştı ve net olmayan bir yenilgi aldı ama Zoro, King'i bildiğin ezdi geçti. Üstelik öyle 13 saatlik bir mücadele sonunda da değil. Toplasan 30 ila 45 dakika arası kapışmışlardır. Soyundan gelen yeteneğiyle bile bir halta yaramıyor ama aynı yeteneği Seraphim'ler zirve seviye kullanıyor. Bırak Katakuri'yi, King mi Queen mi daha güçlü o bile net değil!?
Arlong Luffy’nin rakibiydi Mihawk da Zoro’nun. Demek ki Arlong>>>>>Mihawk
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık