Herkesin hayvan gibi kaslı olduğu seride göbekli olmak ayrıcalıktır.Ama göbek önemli taşınabilir hakibank oluyor limitide yoktur o göbeğin.
Herkesin hayvan gibi kaslı olduğu seride göbekli olmak ayrıcalıktır.Ama göbek önemli taşınabilir hakibank oluyor limitide yoktur o göbeğin.
Göreceğiz... En azındanTiç dövüşünde kesin olur gibi. Tabi Oda, mallık yapmazsa. Im'le dövüşecek olursa meyveden de göreceğiz mecbur bir şeyler, Joy Boy vs Im mevzusu yüzünden.Ne diyorsun haki konusunda Luffy'den daha fazlasını görecek miyiz?
O meyve hakiyi de basar sıkıntı yapmaz olmadı bir kova çizer içini karartıp haki yapar kapağını açar xDGöreceğiz tabi. Tiç dövüşünde kesin en azından kesin gibi. Tabi Oda, mallık yapmazsa. Im'le dövüşecek olursa meyveden de göreceğiz mecbur bir şeyler, Joy Boy vs Im mevzusu yüzünden.
Sanciden görür müyüz? Şöyle bol patlamalı beyaz haki.Göreceğiz tabi. Tiç dövüşünde kesin en azından kesin gibi. Tabi Oda, mallık yapmazsa. Im'le dövüşecek olursa meyveden de göreceğiz mecbur bir şeyler, Joy Boy vs Im mevzusu yüzünden.
Prens hakisi göreceğiz, babasının elini öpüp, iyi bir çocuk olursa o da kral haki açar belki. Haa yakışmıyor kesinlikle, ama Odacık fanları için yapabilir.Sanciden görür müyüz? Şöyle bol patlamalı beyaz haki.
Hakisine gemici düğümü atıp mühürledim diye kandırmış olabilir. Bu iş böyleyse o zaman reiste bunun 10 katı mühürlenmiş haki vardır wano kahramanı sonuçta Joy Boy daha fazlasını atmıştır… @Wataame Daisuki zaman seni haklı çıkardı.Haki mühürleme dediği de ipi kral hakiye bandırıp düğüm atma...
Ryuma vs Joy Boy kim alır?Hakisine gemici düğümü atıp mühürledim diye kandırmış olabilir. Bu iş böyleyse o zaman reiste bunun 10 katı mühürlenmiş haki vardır wano kahramanı sonuçta Joy Boy daha fazlasını atmıştır…@Wataame Daisuki zaman seni haklı çıkardı.
Spoiler gerçekse Joy Boy daha güçlü duruyor.Ryuma vs Joy Boy kim alır?
Senden gelen eksi artı gibidir be usta... Sövdüğün artıya geçer. Hep böyle oldu en azından.Yoru'ya kim kral haki depoladı onu düşünüyorum. Mihawk'a bir eksi daha geliyor...