Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz, yıllarca Luffy ile Zoro birlikte savaşıp Kaido'ya kombo saldırı atsınlar diye bekledik. Yıllar sonra Luffy ile Bonney veledi birlik oldular ve Goroseiler'e kombo saldırı atıyorlar. adjasd
İşte, ''Zoro kim abi yeaaa,'' diye itiraz ettiğiniz kurgu bu arkadaşlar, güle güle okuyun.
Neyse, en azından Bonney kaptan. O yüzden, -Zoro'nun aksine- her şeyi yapabilir. aslkdaşds
Sitemim size değil aslında ama çok fazla ana karakter aşığı olunca, talebin karşılığı da bu oluyor işte. Bonney'nin olaya dahil oluşu bile Nika olarak mümkün oluyor. Yani o da bir noktada Luffy'ye hizmet ediyor. Luffy'ye hizmet etmeyen hiçbir kurgu yok. Wano'dan sonra Zoro benim için bitmişti ama One Piece konusunda bazı meraklarım ve heyecanlarım hala vardı. Egghead ile birlikte bunlar da öldü. Benim için One Piece serüveni bu arc ile son buldu. Gerisi bir delinin saçmalıkları...

Sevenine ne mutlu.
Bonney = Peak Piece
;)
 
Antik silahlarını önemi biliyorduk , one pieceyi bulacak kişinin tarihin yükünü sırtlayacağını biliyorduk . Bilmediğimiz neyi açıkladı bu Çöpepunk ?
 
OP dünyası bi şeyleri öğrenirken, bize bildiklerimizi tekrar tekrar gösteriyor.

Bize de bilmediğimiz bir şeyler gösterir yada anlatır artık, kolay kolay böyle yorum yapmam ancak sıkıldım sanki, heyecan vermiyor artık.

Ancak yiğidi öldür hakkını ver demişler, onca sene emek verip hafta hafta bekleyip bunca bölüm okumak, ha deyince kenara da olmuyor))
 
şu seriden istediğim tek bir şey var artık. Buggy salağını geç de Mihawk ve Croco'nun yanına Doffy'nin eklenmesi.

Seriye bir anda 2 gömlek yukarı attırır.
Cross Guild’den bir Impel Down baskini ve Doflamingo+Weevil eklentisi kesin gibi ya bence. Cross Guild tam Weevil’in annesi icin bicilmis kaftan bir tayfa hem, o kadinin bilgisi az degildir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık