Flamingo avına çıkmış, tüylerini yonup mangalda pişirip yiyecekmiş.Croco yoksa çay suyu mu koyuyormuş, ondan onu geçmiştir. :d
Flamingo avına çıkmış, tüylerini yonup mangalda pişirip yiyecekmiş.Croco yoksa çay suyu mu koyuyormuş, ondan onu geçmiştir. :d
Yine ufak kızı Nika yapmış. Çok büyük meyve.Luffy balı bu bölüm hangi mucizelere gebe olacak acaba?
Luffy'i kurtarmak istemen yeterli. Çöp seviye karakterlere Gorosei dövdürecek güç veriyor bu bal.Yine ufak kızı Nika yapmış. Çok büyük meyve.
Seri de kılıç ustaları iyice arttı zoro için basamak olucak hepsi@Kuroro Usta bu ailede en az 3 4 tane Shanks seviyesi adam var gibi duruyor, nedense İmu'da Figirland çıkacakmış gibi bir hisse kapıldım. Dünyayı Shanks'ın ailesi yönetiyor. Bu İmu Figirland fikri çok tuhafıma gitti ama doğru çıkacak gibi hissediyorum, bunun patentini aldım.
Çok doğru tespit olmuş bu.Çapraz birliği ben kurdum beni stada almıyorlar birliğin kapısından içeri sokmuyorlar da diyordur."Ben Cross Guild'in kendisiyim" demiş.
Sonra gözümün üstünde kaşım yok demeyeceksin, hapise gideceksin hapise!
Senin yine dünyadan haberin yok, biraz güncele çek kendini...Çok doğru tespit olmuş bu.Çapraz birliği ben kurdum beni stada almıyorlar birliğin kapısından içeri sokmuyorlar da diyordur.