Bu Buggy Weevil'ı pek kurtaracak gibi durmuyor usta... Yine yetiş ya Luffy diyecez gibi.
Bu Buggy Weevil'ı pek kurtaracak gibi durmuyor usta... Yine yetiş ya Luffy diyecez gibi.
Luffy ve Weevil ikilisi arasındaki sinerji ve dönecek muhabbetler eşi görülmemiş olacak. Bu ikilinin bir an önce karşılaşması lazım. Aramızda para toplayıp Marco’ya terapi aldırmamız lazım…Bu Buggy Weevil'ı pek kurtaracak gibi durmuyor usta... Yine yetiş ya Luffy diyecez gibi.
Weevil Luffy’den falan daha akıllıdır heralde ya.Luffy ve Weevil ikilisi arasındaki sinerji ve dönecek muhabbetler eşi görülmemiş olacak. Bu ikilinin bir an önce karşılaşması lazım. Aramızda para toplayıp Marco’ya terapi aldırmamız lazım…
Weevil Zoro'dan daha akıllıdır.Weevil Luffy’den falan daha akıllıdır heralde ya.
Usta Marco kafasında bitirmiş.Maalesef Teach nasıl şamarladıysa... Çare Vista.Luffy ve Weevil ikilisi arasındaki sinerji ve dönecek muhabbetler eşi görülmemiş olacak. Bu ikilinin bir an önce karşılaşması lazım. Aramızda para toplayıp Marco’ya terapi aldırmamız lazım…
Abi adada kimse yok, Yonko kaptanı yok, tayfasının yarısı da yok, Devon yok, Augur yok, Burgess yok, Doc Q yokGarp'ın o adadan çıkamaması beni bile şaşırttı ben pek bir halt yiyeceğini düşünmüyordum ama bu kadarı fazla
Wb luffy kadar ballı olsaydı @Alpamis fanı olurdu.WB Luffy kadar ballı olsaydı MF'de gura gura düm tek tek yapıp ölümden döndürürdü kullanıcısını. Maalesef tanrı meyvesi yemediği için çok şanssız.
Aynen bu dediğim. Karşılıyor derken illa gelen saldırıyı savuşturmuş olması gerekmiyor ki. Karşısındaki adam Yc1 hatta Zoro'nun rakibi olacaksa dövüştükleri sırada yc1+ bir adam. En büyük yeteneği çok yüksek ihtimalle sürpriz saldırı olan bir adamın o savaş alanında bir başkasına yaptığı saldırıyı fark edip müdahelede bulunmak çok üstün bir görüş hakisi gerektiriyor bence. Kaido'nun yada Bigmom'un bu tarz bir hareket yaptığını ben hayal edemiyorum.