Son paneldeki yonkou'ların hepsi kk olmak istiyor ancak BB antik silahları öğrenince plan değişikliği yapabilir belki. Raftel öncesi luffy vs BB bekliyorum ama oda farklı bir seneryo çizebilir.
Kk derken kemal kılıçdaroğlumu olmak istiyorlar demek istedin.Son paneldeki yonkou'ların hepsi kk olmak istiyor ancak BB antik silahları öğrenince plan değişikliği yapabilir belki. Raftel öncesi luffy vs BB bekliyorum ama oda farklı bir seneryo çizebilir.
Bu ikiliye 20 lira verip eşit bölüşün desek parayı ortadan ikiye ayırırlarLuffy ve Weevil ikilisi arasındaki sinerji ve dönecek muhabbetler eşi görülmemiş olacak. Bu ikilinin bir an önce karşılaşması lazım. Aramızda para toplayıp Marco’ya terapi aldırmamız lazım…
*Bu nasıl bir cümle usta, dikkat et yakarsın biziSutusi'den *boşalan zevk bölgesinin başına seri sonu Nami geçebilir. Zaten Nika olmasa çoktan kötü yola düşmüş olurdu. 1000 bölüm önceden planlamış, GODA.
Coby vs. Im işi bozuyor ustaEşleşmeler ayna yansımasına göre olacak herhalde
Blackbeard vs Luffy
Sabo vs Akainu
Kuzan vs Dragon...
BB OP'u istiyor ancak hedefi KK olmak değil, Augur hedefin Dünya olduğunu söylemişti, yani BB Xebec'in mirasını devralmış ve Dünyanın Kralı olmak istiyor.Son paneldeki yonkou'ların hepsi kk olmak istiyor ancak BB antik silahları öğrenince plan değişikliği yapabilir belki. Raftel öncesi luffy vs BB bekliyorum ama oda farklı bir seneryo çizebilir.
Açıkçası bu söylediğin çok zor. Bence alamaz ama eğer alırsa da extreme zorlukta alır. Bm nin kendi alevi var ve istediği herşeye can verebiliyor. Çok rahat bir şekilde kızanın buzlarını da kendine alabilir alamasa da fark etmez prometeus var. Kaido ateş püskürtüp, sıcak hava bulutlarına hükmedebiliyor meyveden dolayı. Bu üçlüden ancak belki shanksı alma ihtimali olabilir o da eğer meyve yeteneği sayıldığı için shank buzdan kurtulamazsa. Hakiyle meyve yeteneklerinden kurtulunabiliyorlar ama tüm meyveler için geçerli mi net bilgi gerekli. Kuzan eski yonkolarla kapışır çok zorluk çıkarır ama yenebileceği yok diye görüyorum ben.Kuzan Big Mom’u tek başına, Kaido veya Shanks’ı Shiryu ile beraber indirirdi.