Meyve yiyip Tanrı olan adam var neyini görmedin usta...Ben böyle ballı karakter görmedim.
Meyve yiyip Tanrı olan adam var neyini görmedin usta...Ben böyle ballı karakter görmedim.
Kral diğeri meyve yemeden Tanrı ırkına mensup. Hangisi sen karar ver?Meyve yiyip Tanrı olan adam var neyini görmedin usta...
Luffy’nin olmak istediği adamWB saf orjinal Tanrı ırkından çıktı.
Adamın kalbi duruyor davul çala çala canlanıyor, bizimki cinayet işleyecekken kalbi tekliyor. Dünyanın en şanssız adamı.WB Luffy kadar ballı olsaydı MF'de gura gura düm tek tek yapıp ölümden döndürürdü kullanıcısını. Maalesef tanrı meyvesi yemediği için çok şanssız.
Tanrı olmak > Tanrı ırkına mensup olmak.Kral diğeri meyve yemeden Tanrı ırkına mensup. Hangisi sen karar ver?
Napsın adam. Ayrıca Luffy kadar ballı olsa bal-power up ile çer çöplere bile amiral dövdürecek güç verirdi. Bak Luffy'e Mr 1'in teklediği devlere, Lucci'nin teklediği Atlas'a Gorosei dövdürecek güç verdi. Yeter ki Luffy'in lehine bir şeyler yaşansın.Adamın kalbi duruyor davul çala çala canlanıyor, bizimki cinayet işleyecekken kalbi tekliyor. Dünyanın en şanssız adamı.
Arada ne fark var?Tanrı olmak > Tanrı ırkına mensup olmak.
Bir tarafta ölüyü dirilten adam var,diğer tarafta tanrı ırkının ne özelliğini gördün?Arada ne fark var?