Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ana Alev'in bir numarası yok, o ada normalde kış adasıyken Ana Alev sayesinde yaz adasına dönmüş, sınırsız enerji kaynağı o ama asıl önemli olan adadaki bilimsel veriler.

E. Oda'nın birazcık aklı varsa, Egghead adasındaki kameralar, veriler, kan saç kıl tırnak örnekleri ve sairi kullandırıp hem Nika'nın hem Goruseilerin meyvelerini kopyalatır York'a. Sonra artık Seraphim Monkey mi görürüz, Dark Nika mı görürüz bilemem ama muhakkak bunu yapmalı bence.
Dünya Hükümeti'nin elindeki güçler zaten yeterince büyük ve fazla, bir de üzerine bu dediklerin olursa kazanmaları imkânsız olur.

Umarım kaçarken Seraphim'leri ve Pacifista'ları almayı başarırlar yoksa işleri epeyi zor.

Gorosei denilen işe yaramazların çok fena güçleri var. Yok olmamaları ve devasa varlıklar oluşları büyük sıkıntı. Bunun yanında Kutsal Şövalyeler, donanma ve Cipher Pol Aigis güçleri var.

Luffy'nin en büyük gücü Gear 5 modu değil, herkesi yanına çekme gücü. Seri sonundaki savaşı da bu şekilde kazanacaklar.
 
Figarlan D. Shanks. Gümbür gümbür geliyor. ;)
Bunuda yapmaz artık. Doffynin söylediğine göre kutsal ederler kendi çocuklarını korkutmak için d ler seni alıp kacırır vb şekilde konuşuyor. D ler kutsal ejderler için korku öğesi durumunda. D ler için böyle söylenmişken. Gidipte d nin birini hep içlerinde durucak şekilde yapmazlar. Garp da d o nasıl yaklasıyor dersen adamı kahraman olarak görüyorlar. Sırf garptan dolayı ace yada Luffy gönlünce kutsal topraklara girebilir mi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık