Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam Roger adının değiştirildiğini
( okuyucular olarak biz biliyoruz ) daha önce Wb'ye söylemişti. Hükümetin artık niyeyse D ismine karşı hiç tahammülü yok. Ama ne oldu yani halk bunu öğrenince aydınlanıyor mu? Dünya hükümeti kötü deyip ayaklanıyorlar mı ? Bilmek neyi değiştiriyor. Ulan bu halk D ismini duyunca şaşırıyorsa neye şaşırıyor. D ile alakalı ne biliyorlarda tepki veriyorlar. Bildikleri bir şeyler varsa Dünya hükümeti boşa çabalamış demekki saklayamamışlar.
Bu durum bana tamamen şaçma geliyor. Adam ömrü boyunca d yi saklamamış. Gemisinin bayragına basmış yıllarca gol d Roger diye. Kendiside diyor one piece ı bulduktan sonra adının farklı anıldığını. Şimdi bu adamın sürekli karşılaştığı hatta gemisini gören beyaz sakal bile bu adamın adını yanlış bilmesi bana garip geliyor. Şimdi Luffy herkes tarafından monkey d Luffy olarak biliniyor ken bir anda d nin kaybolmasını ve unutulmasını nasıl sağlarlar. Acaba sugar gibi bir meyve kullanıcısı herkese bir şekilde yüzyıllardır d hakkında herşeyi unutturuyor mu?
 
Figarlan D. Shanks. Gümbür gümbür geliyor. ;)
Kimin kimden olduğu belli değil, geçmişi tam bilmiyoruz. Lili bir D. çıktı, diğerleride olabilir. Marshall D. Im mesela :cool:

Belkide 20 aile D.'lerin ülkesinde yaşıyordu eskiden. Sonra içlerinde anlaşmazlık oldu ve birbirlerine düşman oldular. 20 aile birleşti, diğerleri yok edildi ve kayıtların neredeyse hepsi silindi. Bunun olmasını istemeyen lili, son bir iyilik olarak phonelerin dağılmasını ve gerçeğin aktarılmasına yardımcı oldu. ( Bu arada cidden inandırıcı oldu :) )
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık