Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1120 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk başta tuttu sonrada yendi karar verilecek bir şey yok. Adamın vücuduna git bak kokoreç gibi olmuş. Jimbei fıtlatmasada aynı şekilde kafa kafaya çarpışırdı Zoro'nun fiziksel gücümü yetmeyecek, jimbei bir işe yarıyormuş gibi görünsün diye panel çizmiş. Enma'da Oden'in auroasını hissetti çünkü o kılıçı kullanarak Kaido ile savaşta bunda ne var? Zorla kral hakisi açtırma mevzusuna geliceksek, normal şartlar altında Zoro'nun çoktan açmış olması gerekirdi o kadar savaşa girdi oda hiç çizmedi. Zaman atlamasından sonra ilk Ashura kullanışında Kaido kral haki eklediğini söyledi. Bu Enma'dan kaynaklımı değil mi bilemem, çok zor kaldığı bir durumda her şeyiyle saldırarak kullandı fark etmeden yapmış olabilir Enmadan dolayıda olabilir. Enma sayesinde kral hakisi açtı diyelim, Zoro bu yönüyle eleştirilebilir peki Luffy ve Sanji? Biri bedavaya tanrı meyvesi yedi evrendeki en güçlü 2 3 meyveden biri ölse bile geri diriltiyor. Sanji babası sayesinde hiç emek harcamadan dna yoluyla hayvan gibi güç kazandı. Bunlar varken Zoro savaşarak bir kılıç aldı o kılıçla Enma'yı takas etti, burda emek var. Luffy'nin uyanışı açıyor olmadı tamamen kehanet herif resmen dandik reerkarnasyon. Shanks bedavadan meyveyi verdi ayrıyetten Rayleigh'e haber verip beleş haki eğitimi almasını sağladı. Zoro o eğitimi Mihawk karşısında hayatını ortaya koyarak, onun ilgisini çekerek elde etti.
Yan sanayi Zoro fanlığı.:(
 
Zorla kral hakisi açtırma mevzusuna geliceksek, normal şartlar altında Zoro'nun çoktan açmış olması gerekirdi o kadar savaşa girdi oda hiç çizmedi.
Ben en erken hatırladığım zoronun PH da harpyi paralize etmesi. Bunu kral hakiye yoruyorum. He değilse wanonun başında sumoyu bakışıyla pes ettiriyor. Zorodaki kral hakiyi kılıç ortaya çıkarmıyor. Ama sorun şu zoro ilk defa kral hakiyi silaha basıyor ve pek zorlanmıyor ilk kez yapmasına rağmen. Kılıç şalale gibi emdiği için mani de olamıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık