Sonuç olarak kurtarilmak ile ilişkisi ne bunun? Ben de sana aynı zamanda bu yüzden hedef oluyorlar dedim. Mantığın çöktü. Sonuç olarak yine farklı şeylerden bahsediyon.D olduğu için nerede hedef olmuş
Joy boy olma meselesine gelirsek ee tabi hedef olacak özgürlük savaşçısı yapıyor karakteri ki şuan olduğu şey bu. Yani otoriter bir dünyada gittiğin yerlere özgürlük götürecek birinin hedef olmasından daha doğal ne olabilir ?
Joyboy = Yüzlerce yıl önce yaşamış, Gittiği yerleri özgürleştirip, oradakileri gülümseten özgürlük savaşçısı
@Alpamis: Bla bla bla aslında o luffy
Sünnet meselesi gibi düşün bunuİnsan çocuğunu eşek kadar adama yıkatıp niye videosunu çeker
Lütfü savunmak içinSonuç olarak kurtarilmak ile ilişkisi ne bunun? Ben de sana aynı zamanda bu yüzden hedef oluyorlar dedim. Mantığın çöktü. Sonuç olarak yine farklı şeylerden bahsediyon.
Bak o açıdan hiç düşünmemiştim.Ne kaçması Reis gemisine dönmüş işte kör müsün görmüyor musun
Bunlar korsan evleri de gemileri haliyle evindeki adama kaçıyor demen yakışmadı sana xD
O teknolojiyi kullanmayı tüm beyinler biliyor mu ?Lilith, Punk kayıtlarına bağlı kalmaya devam ederse ne olacak? Bu Gorosei'nin planına ne kadar sıkıntı çıkarabilir ki? Adayı ve Ana Alevi, York'a bıraktıktan sonra Lilith bağlı kalsa ne yazar?
Bütün teknoloji York'un eline kaldı. İsterse çok daha fazla sayıda Seraphim de geliştirebilir. Dünya Hükümeti şu saatten sonra işi daha sıkı tutacaktır.
Lilith, kayıtlara bağlı kalırsa York ne yaparsa ve ne düşünürse Punk kayıtlarından bunu öğrenebilir. WG'nin bütün planlarını, bahsettiğin tüm projeleri Lilith'in bildiğini düşün.Lilith, Punk kayıtlarına bağlı kalmaya devam ederse ne olacak? Bu Gorosei'nin planına ne kadar sıkıntı çıkarabilir ki? Adayı ve Ana Alevi, York'a bıraktıktan sonra Lilith bağlı kalsa ne yazar?
Bütün teknoloji York'un eline kaldı. İsterse çok daha fazla sayıda Seraphim de geliştirebilir. Dünya Hükümeti şu saatten sonra işi daha sıkı tutacaktır.