Kral normalde söylediklerine katılıyorum ama Haki bilmeyenleri öldürecek olursak tayfada Luffy, Zoro, Sanji ve Jinbe dışında adam kalmaz. Luffy yeni bir mürettebat toplamak zorunda kalır. Bir 20 yıl daha uğraştırma bizi şimdi.Hala daha tayfadan birinin ölmemesi o kadar mantıksız ve saçmaki anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor, 5 Gorosei + Amiral geldi ölü sayısı 0 haki bilmeyen adamlar hala hayattalar rezillik resmen. Burda ölmüyeceklerde nerede ölücekler, burda kaybetmiyeceklerde nerede kaybedicekler. Tayfanın adını direkt yenilmezler yapın takılsınlar o zaman çok kasmaya gerek yok.
NeeeLuffy boa ile mi bonney ile mi evlenmeli?
Nedense bu ipucu bana şu sahneyi hatırlattı.
Kaido vs.si çok yanlış tercihlere itiyor oğlanı. Kaido'nun ağzından girip burnundan çıktı, Warcury'nin ağzından girip * çıkarsa...Nedense bu ipucu bana şu sahneyi hatırlattı.
Yoksa Luffy, Warcury'de bu tarifeyi mi uyguluyor?
- Tühh, Gitti dünyanın en üst otoritesinin şerefi haysiyeti
Ağzına bir kere bal değdi.Kaido vs.si çok yanlış tercihlere itiyor oğlanı. Kaido'nun ağzından girip burnundan çıktı, Warcury'nin ağzından girip * çıkarsa...
Bence daha b..tan bir sonu olmalı one piece'in sOda'ya uygun bir şekildeBir sonraki bölümde fuusen yapan Nika'nın Marijois'ya uçup direkt İmu'nun tahtına oturmasını ve serinin final yapmasını bekliyorum. Kimse hayalini gerçekleştiremeden seri bitmiş olur ve bu harika eğlenceli ve komik ve çılgın bir son olur. Ne kadar güzel değil mi ? Tam Nika'lık