Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tom ve Jerry bir olduğu nadir bölümler vardı hatırlarsanız. O bölümleri bulmak lazım. Kesin ordan araklayıp saldırı çizmiştir bu bölüm. Belli oldu joytoy-joygirl şov var
 
Hala daha tayfadan birinin ölmemesi o kadar mantıksız ve saçmaki anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor, 5 Gorosei + Amiral geldi ölü sayısı 0 haki bilmeyen adamlar hala hayattalar rezillik resmen. Burda ölmüyeceklerde nerede ölücekler, burda kaybetmiyeceklerde nerede kaybedicekler. Tayfanın adını direkt yenilmezler yapın takılsınlar o zaman çok kasmaya gerek yok.
Kral normalde söylediklerine katılıyorum ama Haki bilmeyenleri öldürecek olursak tayfada Luffy, Zoro, Sanji ve Jinbe dışında adam kalmaz. Luffy yeni bir mürettebat toplamak zorunda kalır. Bir 20 yıl daha uğraştırma bizi şimdi.

3. Dünya savaşı bir kaç ay içinde patlak verecek zaten daha kaç bölüm izleyecek kadar hayatta oluruz bilmiyorum. Bildiğim bir şey varsa bir 20 yıl daha ömrümüzün olmadığıdır.
 
Bir sonraki bölümde fuusen yapan Nika'nın Marijois'ya uçup direkt İmu'nun tahtına oturmasını ve serinin final yapmasını bekliyorum. Kimse hayalini gerçekleştiremeden seri bitmiş olur ve bu harika eğlenceli ve komik ve çılgın bir son olur. Ne kadar güzel değil mi ? Tam Nika'lık :utangac:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık