Harbi satış grafiklerini bende merak ettimBunun aylık, yıllık satışları ne durumda acaba? Şöyle bir batsa bir kaç sene akıllanır belki.
Harbi satış grafiklerini bende merak ettimBunun aylık, yıllık satışları ne durumda acaba? Şöyle bir batsa bir kaç sene akıllanır belki.
Momo’nun vedasından sonra satışlar çakıldı fandaş.Bunun aylık, yıllık satışları ne durumda acaba? Şöyle bir batsa bir kaç sene akıllanır belki.
Manga satışlarını pek takmıyor olabilirler.Oyuncaklardan deli paralar kazanıyorlar.Bir de Opnin cilt satışları güçlü olan kısımdı diye hatırlıyorum.Bunun aylık, yıllık satışları ne durumda acaba? Şöyle bir batsa bir kaç sene akıllanır belki.
Bu özgürlük değil bu kölelikHaftaya ara var. Oda Break haftası.
Arada sırada çıkıyor reis bu Nika çapsızına rağmen gene satılıyordurMomo’nun vedasından sonra satışlar çakıldı fandaş.
Bonney in Nika halinden batsınlar inşManga satışlarını pek takmıyor olabilirler.Oyuncaklardan deli paralar kazanıyorlar.Bir de Opnin cilt satışları güçlü olan kısımdı diye hatırlıyorum.
Tek güven veren Karasakal kaldı onda da bir kolsuzluk ederse yandık.Kahretsin, kesin kuş olan Gorosei ile top gibi oynacaklar. Kadım kadim olalı böyle aşağılanmaya maruz kalmadı.
Bonney hanım kızımızın pili bitmiş.Acaba kaç darbe vurabildi...