Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağa katakuri Savaşı'ndan sonra tamam artık gözlem hakisi ile herşeyi görür dedik wanoda kaidonin hızına yetişemedi hadi tek yedi dedik. Bu arc da da gitti luccinin denizci ye tek atmasını bile görmedi. Şimdi dediğin olacağıni hiç sanmıyorum o kadar vurdu etti dedelere elim açıyor of çok sert derisi diyo bizle dalga geçiyor oda içten patlama vurma hakiden eser yok ileri gözlem hakisi yok. Öne piece luffy wanoda öldü bunu kabullenmemiz lazım nika hayal dünyası ile savaşıyor. Baştan başladı seri
Oda denilen gerizekalı sırf hikâye yazacağım diye saçmalıyor. Luffy normalde Kenbonshoku Haki'siyle Gorosei'ye o yumruğu attığı zaman hasar alacağını görüp ona göre ileri seviye silahlanma ile saldırması gerekir ama sanki Luffy üç Haki tipini de bilmiyormuş gibi hikâye yazıyor.

Satürn adaya ilk geldiği zaman dokunmadan milleti mum ediyordu. Nasıl olduysa en önemli kişiyi (Robin'i) öldüreceği yerde tekniğini unuttu ve bizimkilerle kapıştı ve bayağı da bir hesar aldı. Üstelik onca gücüne rağmen Chopper'i bile geçemedi. Herif hikâyeyi nereye bükmek isterse o şekilde zırvalıyor.

Emin ol Oda denilen hanzo, Luffy'ye yeni hiçbir şey vermeden Gorosei'yi tokatlattıracak. Biz de şöyle bir tepki vereceğiz.


 
Sanırım hiç kimse yazmamış en kötü senaryo şimdi aklıma geldi. Vegapunk'ı nika yapıp at kalbim gümgüm diye tekrar diriltmez inşallah yaparmı yapar gece gece içime kurt düştü...
 
Rezilden daha kötü bir seçenek bulmak için 3 gün kaldı
Bence dördüncü seçenek Oda olsun.
1044. Bölümün konusunu açtığımda (Nikanın çıktığı ilk bölüm) dördüncü seçenek olarak ,en kötü, seçeneğini eklemiştim ama Smoker kaldırmıştı o seçeneği. Haklıymış, çünkü daha kötüsü geldi :D.

Oda'nın komik olmamasına rağmen inadına her hafta Toon force şakalarını yapmaya devam etmesi.

İlkay Güntofaş komikmiş ama çok fazla açıklama yaptı diye gülemedim
3.cü nikamı geliyor
3 değil
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık