Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyvenin bu şekilde güçlü bir şeye evrilmeden yonkou devirmesine imkan yoktu bu arada. Sadece irrite edici bir dönüşüm benim için. Sadece Oda eğleniyor. Bir de smile meyvesi yiyen garibanlar mecburiyetten güler.
Hiç gerek yoktu kanımca meyvenin böyle bir güce. Kezan meyvenin değişimi, Luffy karakterinin değişimi gibi çeşitli konular seriden uzaklaştırdı beni. Şu adada sanıyorum Vega öldü Luffy (ki koruyacağım demiş sanırım) kahkaha atıyordu en son gördüğümde.

Sinir bozucu.
 
Allah belasını versin böyle futbolun karikatürü geldi aklıma gifleri görünce. Bende diyorum Allah belasını versin böyle Nikaların içine etti serinin bravo sOda...
 
Gorosei’nin hepsine inanılmaz güçler verdi; mistik zoan, rejenarasyon, üst düzey haki. Buna rağmen adamları rezil edecek, o kadar güce rağmen ağırlıkları olmuyor.
Hala daha tayfadan birinin ölmemesi o kadar mantıksız ve saçmaki anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalıyor, 5 Gorosei + Amiral geldi ölü sayısı 0 haki bilmeyen adamlar hala hayattalar rezillik resmen. Burda ölmüyeceklerde nerede ölücekler, burda kaybetmiyeceklerde nerede kaybedicekler. Tayfanın adını direkt yenilmezler yapın takılsınlar o zaman çok kasmaya gerek yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık