Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119: Emeth

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 37 22.3%
  • Orta

    Kullanılan: 43 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 86 51.8%

  • Kullanılan toplam oy
    166
En büyük pay sahibi nasıl Yamato oluyor? Zoro kadar bile faydası olmadı.
Zoro'nun zaten payı yoktur onu geç zaten.:artiz:

- Oden'in günlüğü sayesinde en başından beri 20 yıl sonra tam da kutlama yaptıkları gün baskın yapılacağını biliyordu. Eğer Yamato, Kaido'nun safında olsaydı zaten bu baskın başlamadan bitmişti.

-Onu bir kenara bırak, Momonosuke'yi, önce Sasaki'nin zırhlı birliğinden korudu ki neredeyse kafasına balta iniyordu. Daha sonrasında birçok kez Momonosuke'yi korudu. Eğer ölmüş olsaydı samurayların bütün direnci kırılırdı.

-Kaido'yu çatıda tutarak aşağıdakilerin hayatlarını korudu. Eğer Kaido aşağı inse performans sahnesindeki herkes katledilmişti. Hatırlarsan Luffy'nin kalbinin durduğu ve Gear 5'e geçtiği o kısacık anda bile performans sahnesinde ne kadar zarara sebep oldu. Eğer çatıda tutmasaydı en başta bizim tayfa ve bütün diğer herkes nalları dikmişti.

-Momonosuke'ye alev bulutları yapmasını ve adayı taşımasını söyleyen de Yamato'dur. Eğer bu da olmasa Onigashima yere çakılırdı ve hem ada da bulunanlar hem de Çiçek Başkenti'ndeki herkes ölürdü.

-Kanjuro'nun ateş Yokai'si patlayıcılara ulaştı eğer Yamato olmasaydı şu anda hayatta olanların hiçbiri yaşamıyor olurdu.

Kısacası Kaido ve Big Mom'a karşı kazanılan savaşta en büyük pay Yamato'ya aittir. Ne Luffy, ne de Sanji, Yamato kadar pay sahibi değildir.
 
Valla ben bölümlerin kısa olmasından memnunum. Bölümler 13’er sayfa değilde 20’şer sayfa olsaydı daha fazla saçmalık okuyor olacaktık.

Oda’nın bilmeden yapmış olduğu çok büyük bir iyilik bu.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık