Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119: Emeth

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 38 21.8%
  • Orta

    Kullanılan: 47 27.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 89 51.1%

  • Kullanılan toplam oy
    174
vegapunk'ın açıklamalarını tekrardan okurken bir şey dikkatimi çekti.

su seviyesi yüzyıllardır yükseldiği için kara parçalarının büyük çoğunluğunun sular altında kaldığı bir dünyada, madenlerin büyük çoğunluğu erişilemez halde olmalı ve erişilebilir durumdaki madenler de tükenme aşamasına gelmiş olmalı. böyle bir evrende geçtim teknolojinin ilerlemesini; kılıç, tüfek, çelik gemi ve bina bile yapamamaları lazım ama adamlar devasa uzunlukta bir köprü inşa edip, okyanusa da ray döşemişler. olamaması lazım bunların.
 
20 Krallığın olduğu bölgeler batmamıştır belki o sebeple onlar koruyabilmiştir mevcut durumları. Antik Krallığın olduğu kısımlar batırıldı.
 
Dragon serinin başından beri oturup izliyor sıkıntı o, diğerleri rollerini tamamlamış ya da önemli bir güce sahip olmayan elemanlar zaten
Im, Mihawk, Shanks gibi önemli bir güce sahip olup rollerini tamamlamamış karakterler için ne düşünüyorsun? Önemli karakterler her zaman finalde gözükür. Çoğu Şonen’de durum böyledir. Bkz; Naruto: Madara, Minato ve diğer Kageler, Bleach: Yhwach, Ichibe vs.
 
Luffy dünyadaki en özgür adam olmak istiyordu, Nika oldu. Bonney en özgür geleceğim dedi, Nika oldu. Seri sonunda Luffy ve tüm dünya özgür olup 7/24 Nika olarak gezecekler.
Onlarca bölüm renksiz tüm karakterleri teker teker nika formunda çizse, mürekkepten tasarruf ederek, dergiden de para alarak üç beş daha fazla kazanır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık